Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dcéra najznámejšej playmate je krásna ako obrázok: Mŕtva mama by bola hrdá!

Anna Nicole Smith by bola na svoju dcérku Dannielynn určite pyšná. Zobraziť galériu (11)
Anna Nicole Smith by bola na svoju dcérku Dannielynn určite pyšná. (Zdroj: profimedia.sk a SITA)

LOUISVILLE - Škoda, že si ju vôbec neužila! Život najznámejšej playmate a zlatokopky Anny Nicole Smith (†39) bol poznačený mnohými škandálmi. Okrem nich však známa blondínka po sebe zanechala aj dcérku Dannielynn (9). Z tej rastie ozajstná krásavica a podobne, ako kedysi jej mamina, je na červenom koberci neprehliadnuteľná.

Keď sa Anna Nicole Smith ako 26-ročná vydávala za ropného magnáta Howarda Marshalla, mal ženích len pár mesiacov do 90-tky. Blondínke veril jej lásku asi len málokto. Zhruba po roku, keď Howard zomrel, nastal tvrdý boj o dedičstvo. Ten trval dlhé roky, v priebehu ktorých sa playmate zblížila so svojím advokátom Howardom Sternom.

Práve jeho meno bolo často skloňované v súvislosti s blondínkinou dcérkou Dannielynn, ktorá sa narodila len päť mesiacov pred tým, než jej slávna mama spáchala samovraždu. Testy DNA nakoniec preukázali, že otcom maličkej princeznej je fotograf Larry Brikhead. 

Larry a Anna Nicole sa spoznali na akcii Kentucky Derby. Pri tej príležitosti sem Brikhead spoločne so svojou dcérku Dannielynn zavíta každý rok. Na posledný ročník prišla dvojica gýčovo zladená a Larry počas pózovania fotografom viackrát hrdo bozkával svoju dcérku na líce. 

„Som na ňu hrdý. Čím je staršia, tým viac mi pripomína svoju matku. Je to akoby som mal pri sebe takú zmenšenú Annu Nicole,” poznamenal v nedávnom rozhovore pre Entertainment Tonight pýšný otecko. 

Dannielynn má síce ešte len 9 rokov, no už má za sebou spoluprácu so známou značkou Guess. „To dievčatko má v sebe rovnakého ducha, akého zvykla mať jej matka, keď sa postavila pred objektív,” povedal na margo toho spoluzakladateľ značky Paul Marciano. 

Anna Nicole Smith bola playmate a zlatokopka, ktorú poznal celý svet.
Zobraziť galériu (11)
Anna Nicole Smith bola playmate a zlatokopka, ktorú poznal celý svet.

Dannielynn Birkhead je na blesky fotoaparátov zvyknutá. Vďaka výzoru princezničky má za sebou už viacero modelingových fotení.
Zobraziť galériu (11)
Dannielynn Birkhead je na blesky fotoaparátov zvyknutá. Vďaka výzoru princezničky má za sebou už viacero modelingových fotení.  (Zdroj: profimedia.sk)

Fotograf Larry Brikhead kladie až prehnaný dôraz na to, aby boli s dcerkou Dannielynn dokonale zladení.
Zobraziť galériu (11)
Fotograf Larry Brikhead kladie až prehnaný dôraz na to, aby boli s dcerkou Dannielynn dokonale zladení.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Anna Nicole SmithDannielynn Birkhead
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu