Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Emotívne zásnuby anglickej hviezdy: Svadba bude plná celebrít!

Tom Parker a Kelsey Hardwick Zobraziť galériu (3)
Tom Parker a Kelsey Hardwick (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Člen anglicko-írskej formácie The Wanted Tom Parker sa zasnúbil s herečkou Kelsey Hardwick. Ako prezradil, zásnuby boli naozaj emotívne - sám si vraj mohol oči vyplakať. Dátum svadby si zamilovaná dvojica ešte neurčila, no pozvané na ňu budú tie najväčšie hviezdy.

"Cítim sa ako ten najšťastnejší muž na svete," povedal spevák v rozhovore pre anglický týždenník Hello a dodal, že špeciálnu udalosť pripravoval tri mesiace. "Spravil som cestičku z lupeňov ruží k televízii, kde som pustil prezentáciu našich spoločných fotografií odo dňa, keď sme sa prvý raz stretli až po súčasnosť. V pozadí hrala skladba, ktorú napísal špeciálne pre nás náš kamarát. Mohol som si oči vyplakať. Na konci prezentácie bola veta, 'A je tu ďalšia kapitola, otoč sa', a keď sa otočila, kľačal som na jednom kolene. Vôbec som nedokázal nič povedať, emócie ma úplne ovládli," prezradil 27-ročný Parker.

Dátum svadby si dvojica, ktorá tvorí pár od roku 2009, zatiaľ neurčila, na oslavu však pozvú Pixie Lott, Justina Biebera či Davida a Victoriu Beckhamovcov spolu s ich deťmi. 

Thomas Anthony "Tom" Parker je najstarším členom spomínanej formácie The Wanted, ktorá má v súčasnosti prestávku. So skupinou vydal albumy The Wanted (2010), Battleground (2011) a Word of Mouth (2013). Všetky tri nahrávky sa dostali v UK Charte do top 10. Parker v minulosti pôsobil aj v tribute skupine Take That 2, s producentom a rapperom Richardom Rawsonom nahral skladbu Fireflies. Vlani zverejnil pieseň Undiscovered a tento rok singel Lost In Your Love. 

Viac o téme: Tom ParkerKelsey Hardwick
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu