Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kučeravá Sue po 25 rokoch opäť hviezdi: Úplné zmenená šokovala porotu speváckej šou!

Alisan Porter ako Kučeravá Sue. Zobraziť galériu (7)
Alisan Porter ako Kučeravá Sue.

LOS ANGELES - Spoznal by ju málokto! Alison Porter (34) patrí k herečkám s prívlastkom detská hviezda. Keď mala deväť rokov stvárnila ústrednú postavu v obľúbenom filme Kučeravá Sue. A od vtedy o nej nebolo veľmi počuť. Až dodnes. Sympatická umelkyňa totiž prišla skúsiť šťastie do speváckej súťaže The Voice, kde svojím výkonom všetkých ohúrila. Keď koučovia zistili, s kým majú vlastne dočinenia, boli prekvapení dvojnásobne.

Na obrazovkách televíznej stanice NBC aktuálne prebieha desiaty ročník speváckej šou The Voice, kde je doposiaľ najväčším prekvapením účasť Alisan Porter. Tá je po celom svete známa ako Kučeravá Sue. 

Od čias nakrúcania obľúbeného filmu ubehlo zhruba 25 rokov a predstaviteľka Sue sa, pochopiteľne, dosť zmenila. S rozkošným brčkavým dievčatkom má Alisan spoločný už len šibalský pohľad a úsmev. Nečudo, že v nej štvorica koučov detskú herečku vôbec nespoznala. 

O speváčkinej hviezdnej minulosti sa mentori dozvedeli až počas rozhovoru. V ňom sympatická brunetka bez okolkov priznala tiež to, že kedysi holdovala alkoholu. „Pred rokmi som s tým skončila, zamilovala som sa a založila si rodinu,” poznamenala Alisan, ktorá je dnes dvojnásobnou mamičkou. 

Porter v priebehu rokov skúšala šťastie na divadelných doskách a mala dve kapely. Vo svete sa jej však s hudbou doposiaľ nepodarilo preraziť. Účinkovanie v šou The Voice vníma preto ako veľkú príležitosť. „Som poctená, že môžem byť v Christininom tíme. Vedela som, že bude mojím koučom v sekunde, keď sa na mňa otočila. Cítim s ňou spojenie, sesterstvo. Má v sebe niečo, čo ma na nej dostalo. Je matkou a ikonou. Rešpektujem, zbožňujem a milujem túto ženu, obdivujem jej hlas a vždy aj budem. Ďakujem za dôveru,” vyznala sa prostredníctvom instagramu umelkyňa. Nechajme sa prekvapiť, ako sa jej bude ďalej dariť. 

Alisan Porter je dnes už dvojnásobnou mamičkou a s Kučeravou Sue má spoločný užl len šibalský úsmev.
Zobraziť galériu (7)
Alisan Porter je dnes už dvojnásobnou mamičkou a s Kučeravou Sue má spoločný užl len šibalský úsmev.

Alisan Porter sa po rokoch pripomenula vďaka účinkovaniu v speváckej súťaži The Voice.
Zobraziť galériu (7)
Alisan Porter sa po rokoch pripomenula vďaka účinkovaniu v speváckej súťaži The Voice.  (Zdroj: youtube.com/NBC)

VIDEO: Alison Porter ohúrila porotu speváckej šou The Voice.

Kučeravá Sue v Hlase

Viac o téme: The VoiceAlisan PorterKučeravá Sue
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu