Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hollywoodsky fešák nevedel od ženy odtrhnúť oči: Pozrite na FOTO, pochopíte!

Matt Damon Zobraziť galériu (14)
Matt Damon (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Stále je z nej namäkko! Nedeľný večer patril odovzdávaniu cien BAFTA, ktorého sa zúčastnil aj známy a obľúbený herec Matt Damon (45). Tomu na čevenom koberci robila spoločnosť atraktívna manželka Luciana Barroso (40). Štvornásobná mamička si dala na svojom outfite záležať a niet pochýb, že sa za ňou otočili mnohí prítomní páni. Bodaj by nie, hercova polovička bola vďaka odvážnemu výstrihu neprehliadnuteľná.

Herecká smotánka sa v nedeľu večer zišla v priestoroch Kráľovskej opery v Londýne, kde sa konalo odovzdávanie cien, ktoré od roku 1947 udeľuje Britská akadémia filmového a televízneho umenia. Podujatia sa zúčastnili mnohé hviezdy a ako to v prípade známych žien či prominentných manželiek býva zvykom, predviedli sa v očarujúcich i menej oslnivých róbach. 

Množstvo obdivných pohľadov si užila napríklad polovička herca Matta Damona - Luciana Barroso. Na podujatie si totiž obliekla modrú róbu s trblietavými aplikáciami z dielne známej značky. Oveľa viac ako výrazná farba však pútal pozornosť hlboký výstrih šiat, ktorý odhaľoval tmavovláskine prsia.  

Lucianna má so známym hercom tri dcéry a spoločne vychovávajú aj jej dieťa z prvého manželstva. Matt sa nikdy netajil tým, že ho tmavovláska zaujala od prvej chvíle, čo sa zoznámili. Ako vidno, svojou krásou ho ohuruje dodnes.  

Luciana Barroso si na odovzdávanie cien obliekla šaty s hlbokým výstrihom. Na jej prsia sa nevedel vynadívať ani jej manžel Matt.
Zobraziť galériu (14)
Luciana Barroso si na odovzdávanie cien obliekla šaty s hlbokým výstrihom. Na jej prsia sa nevedel vynadívať ani jej manžel Matt.  (Zdroj: profimedia.sk)


Pozrite si tiež: Dobrý Will Hunting vyvetral svaly, výstavná manželka luxusnú postavičku!


Viac o téme: BAFTAMatt DamonLuciana Barroso
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu