Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hollywoodska blondínka otrčila holý zadoček: Pikantná FOTO na webe!

Kate Hudson má telo, ktorému by viacerí muži nevedeli odolať. Zobraziť galériu (7)
Kate Hudson má telo, ktorému by viacerí muži nevedeli odolať.

LOS ANGELES - Pastva pre oči! Herečka Kate Hudson (36) plnila v uplynulých mesiacoch stránky bulváru najmä informáciami o romániku s o dosť mladším spevákom Nickom Jonasom (23). Ten má toľko fanúšičiek, že by si mohol vyberať aj medzi rovesníčkami. Pri pohľade na blondínkinu pikantnú fotografiu, ktorá sa objavila na webe, sa však netreba čudovať, že sa jej podarilo fešného zajačika zbaliť.

Nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že spevák Justin Bieber a najstaršia Kardashianka - Kourtney sú milencami. V šoubiznise ale aktuálne nie sú jediným párom s výraznejším vekovým rozdielom. Šušká sa tiež o romániku medzi Nickom Jonasom a herečkou Kate Hudson. 


Najstaršia Kardashianka spáva so zajačikom Bieberom: Čo sa čudujete? Kuknite na jej holé FOTO!


Mladý spevák má na pekné ženy slabosť. Ešte donedávna randil s Miss Universe 2012 Oliviou Culpo a sexepílu má teda na rozdávanie aj Kate Hudson. Údajní milenci síce svoj vzťah nekomentovali, no dvojica si pred pár dňami dopriala spoločnú dovolenku, kde ich načapali pohotoví turisti a fotky poslali bulvárnym médiám. 

Pre Kate je očividne súkromie cudzím pojom. Nedávno totiž jej stylistka zverejnila na internete dráždivú fotku, ktorá zachytáva jej prominentnú klientku vo vani plnej vody a s otrčeným zadočkom. Čudujete sa tomu Nickovi, že jej nevedel odolať?!

Hviezdna Kate Hudson skrýva pod šatami takýto dokonalý zadoček.
Zobraziť galériu (7)
Hviezdna Kate Hudson skrýva pod šatami takýto dokonalý zadoček.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Kate Hudson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu