Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Princ William lezie manželke Kate na nervy: Takto si život s ním určite nepredstavovala!

Princ William si neplní otcovské povinnosti tak, ako by si to jeho žena Kate predstavovala. Zobraziť galériu (5)
Princ William si neplní otcovské povinnosti tak, ako by si to jeho žena Kate predstavovala. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Toto by hnevalo každú ženu! Hoci má princ William (33) modrú krv, aj on je len obyčajným smrteľníkom s bežnými chybami. Svoje by o tom vedela hovoriť samotná Kate (33), ktorú už manžel pekne štve. K otcovským povinnostiam totiž urodzený tatko nepristupuje celkom podľa jej predstáv.

Nie sú výnimka! Sledovať, čo sa deje za múrmi príbytkov britskej kráľovskej monarchie, musí byť ozaj zaujímavé. Nejeden ich fanúšik by sa rád pozrel, ako vyzerá bežný večer obľúbenej dvojice Kate a Williama. Niet pochýb, že mnohí by bolo prekvapení. Dvojica síce navonok pôsobí šťastne a idylicky, realita však až taká ružová byť nemusí.


Pozrite si tiež: Prvá vážna kríza kráľovského páru: Milovaná Kate je na konci so silami!


Potvrdzujú to aj najnovšie správy, ktoré sa dostali na verejnosť. Podľa nich Kate nie je spokojná s tým, ako sa princ stavia k úlohe otca. Dvojica má spolu dvojročného syna Georgea a sedemmesačnú dcéru Charlotte, s ktorými William netrávi príliš veľa času. Navyše, keď je doma, namiesto toho, aby sa venoval krpcom, leží na gauči a sleduje televízor.  

Princovou veľkou vášňou sú najmä basketbalové zápasy. „Často sa zapozerá tak, že vôbec nevníma, čo sa okolo neho deje. Kate by oveľa viac privítala, keby zobral synčeka na čerstvý vzduch a zahral sa s ním,” prezradil pre britský Daily Mail zdroj, ktorý má k dvojici blízko. 

Viac o téme: Kráľovská rodinaKateWilliam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu