Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Veľmi smutý pohľad na princa Williama: Chudáčik!

Vojvodkyňa Kate má krásnu bujnú hrivu. Chudáčik, princ William má tých vlasov stále menej.  Zobraziť galériu (7)
Vojvodkyňa Kate má krásnu bujnú hrivu. Chudáčik, princ William má tých vlasov stále menej. (Zdroj: profimedia.sk)

CORNWALL - Stále viac plešatý! Hovorí sa, že vlasy sú korunou krásy. Nejeden chlap sa však musí zmieriť s tým, že o ne pribúdajúcim vekom príde. Výnimkou nie je ani samotný adept na kráľa Veľkej Británie - princ William (34). Toho v týchto dňoch zvečnili fotografi z nezvyčajného uhla a pohľad na jeho riedko zarastenú hlavu zabolí zrejme nejednu ženu, ktorá o ňom kedysi snívala.

Kdekoľvek sa princ William a jeho manželka Kate objavia, je o rozruch postarané. V uplynulých dňoch si plnili pracovné povinnosti v grófstve Cornwall, ktoré poctili svojou návštevou. Vojvodkyňa zvolila pri tej príležitosti bledoružové šaty, v ktorých vyzerala ako dievčatko. Outfit jej manžela bol rovnako vydarený, no niekdajšiemu fešákovi uberajú dosť na šarme jeho rednúce vlasy.

Williamovi sa začala robiť plešina niekedy v roku 2010 a ako vidno na najnovších záberoch, stále sa mu to zhoršuje. Je zaujímavé, že princ neuvažoval nad transplantáciou vlasov. Možno by ale nebolo od veci zvážiť tiež to, aby si zvyšné vlasy vyholil úplne. S plešinou sa tak popasovali naprílad Bruce Willis, Vin Diesel, Jason Statham, či Dwayne Johnson. Viete si Williama takto predstaviť?      

Princ William fotografom naplno ukázal svoju plešinu.
Zobraziť galériu (7)
Princ William fotografom naplno ukázal svoju plešinu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kráľovská rodinaKatePrinc William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu