Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pikantné tajomstvo Beverly Hills 90210: Pred kamerami panna, mimo nich si to rozdávala s hercami!

Medzi hviezdami kultového seriálu to iskrilo aj v súkromí. Zobraziť galériu (7)
Medzi hviezdami kultového seriálu to iskrilo aj v súkromí.

LOS ANGELES - Nebola žiadne neviniatko! Od nakrúcania Beverly Hills 90210 ubehlo už 25 rokov, no ako sa zdá, kultový seriál má ešte stále nejaké tajomstvá, ktoré sa nedostali na povrch. O pomerne intímne odhalenie sa pred dňami postarala herečka Tori Spelling (42). Blondínka, ktorá v počine stvárnila pannu Donnu, si totiž pustila ústa na špacírku a prezradila, že mimo kamier si užila intímnosti s viacerými kolegami.

Povedali by ste to na ňu?! Nie je žiadnou novinkou, že Tori Spelling získala úlohu v tínedžerskom seriáli Beverly Hills 90210 vďaka otcovi Aaronovi, ktorý bol jeho producentom. Svojská blondínka to komentovala aj pred pár dňami, keď prijala pozvanie do šou Celebrity Lie Detector, kde jej moderátorka kládla tiež otázky na telo. 

Vďaka tomu vyšlo najavo, že hoci Tori stvárnila pred kamerami Donnu Martin, ktorá chcela mať sex až po svadbe, mimo nich si intímnosti neodopierala. Do postele ju dostal napríklad Brian Austin Green, ktorý stvárnil jej seriálového frajera Davida Silvera. „My dvaja sme spolu vyrastaliMali sme 16 rokov a on bol pre mňa tak trochu všetkým. Bola to tínedžerska láska a myslím si, že som do neho vlastne bola vždy zamilovaná,” priznala v spomínanej relácii herečka. 

Oveľa väčší rozruch narobila umelkyňa vyjadrením, že si s ňou užil aj seriálový Brandon, Jason Priestley. „Prežili sme spolu letný flirt. Bola to taká naša verzia romániku 90210 a zostali sme priateľmi,” prekvapila Spelling úprimnosťou. Samotný Jason sa v minulosti očividne nerád hrabe. „Nemám potrebu to rozoberať. Navyše, či to tak bolo alebo nie, do toho nikoho nič nie je,” vyjadril sa prostredníctvom twitteru herec. 

Tori tiež priznala, že si robila zálusk i na tretieho člena partie - Dylana. Luke Perry bol v kurze už od prvej chvíle a mne sa veľmi páčil. Na moje 18. narodeniny ma pobozkal. Bola som z toho úplne paf, uzavrela tému týkajúcu sa intímnosti s kolegami herečka, ktorá je dnes štvornásobnou matkou.  


Mohlo by vás zaujímať: 


 

Viac o téme: Tori SpellingBrian Austin GreenJason PriestleyBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu