Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Obrovský strach o hviezdu seriálu Beverly Hills 90210: Mŕtvica!

Luke Perry Zobraziť galériu (8)
Luke Perry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Smrť mu dýchala na krk! Fanúšikovia seriálu Beverly Hills 90210 sú v šoku. Herec Luke Perry (52), ktorý stvárnil fešáka Dylana, utrpel podľa medializovaných informácií v stredu ránu mŕtvicu. Záchranári boli privolaní k nemu domov a umelec bol vo vážnom stave prevezený do nemocnice.

Radostné správy vystriedali tie smutné! Nedávno sme vás na topkách informovali, že seriál Beverly Hills 90210 sa dočká svojho návratu. Tvorcovia rebootu obľúbeného počinu aktuálne potvrdili, že sú tieto dohady pravdivé. 

Nadšenie fanúšikov však netrvalo dlho. V médiách sa totiž objavili správy o tom, že Luke Perry bojuje o život. V stredu ráno, krátko po pol desiatej, boli privolaní záchranári do domu slávneho herca. Podľa zverejnených informácií seriálový Dylan utrpel mŕtvicu. „Pán Perry je momentálne na pozorovaní v nemocnici,” uviedol hercov hovorca. Viac detailov prezradiť nechcel. 

Luke Perry len nedávno priznal, že počas vyšetrenia lekári prišli na to, ze v hrubom čreve má zrasty. Tie mu vybrali a herec sa snažil poukázať na to, aké je dôležité dbať o svoj zdravotný stav a včas navštíviť lekárov.

Viac o téme: Luke Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu