Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda seriálu Beverly Hills 90210 prežíva doma peklo: Násilie a psychické problémy!

Tori Spelling Zobraziť galériu (5)
Tori Spelling (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Museli zasahovať policajti! Tori Spelling (44) pozná celý svet ako dcérenku slávneho režiséra Aarona Spellinga, či tiež ako Donnu z obľúbeného seriálu Beverly Hills 90210. Blondínka sa ale v uplynulých rokoch venuje najmä absolvovaniu plastických operácií a plodeniu detí. Tých má s manželom Deanom McDermottom (51) celkovo päť a radi sa prezentujú ako šťastná a vydarená rodinka. Podľa najnovších informácií to však vyzerá tak, že slávna mamina to až tak dobre nezvláda.

Nervovo sa zrútila! Takéto titulky sa dnes objavili v médiách v súvislosti s bývalou herečkou Tori Spelling. Tá v stredu v noci privolala mužov zakona, lebo mala pocit, že sa im niekto snaží vlámať do domu. Ako vyšlo najavo, bol to len jej manžel Dean, ktorý sa snažil dostať domov. 

Vo štvrtok ráno sa v okolí herečkinho domu opäť pohybovali policajti. Hliadku tentokrát privolal Dean. Dôvodom bol psychický kolaps slávnej blondínky, ktorá bola vraj aj agresívna. McDermott opísal seriálovú Donnu ako mentálne chorú ženu. Privolaným policajtom ukazoval zranenia na rukách.  

Hoci sa Tori a Dean radi prezentujú ako šťastná rodinka, ich manželstvo je poznačené jeho mileneckou aférou z roku 2013 a vážnymi finančnými problémami. Dojica má spolu päť ratolestí a ako sa zdá, práve starostlivosť o ne sa podpísala pod to, že sa blondínka nervovo zrútila. 

Dokazujú to slová jej kamarátky Corrine Olympios. Tá pre TMZ uviedla, že jej slávna kamarátka priznala, že mať päť detí takto za sebou je dosť náročné. „Mala som z nej pocit, že je nejaká vystresovaná a veľmi unavená. Hovorila, že chce zostať dlhšie vonku, aby sa o deti postaral jej muž. Dúfam, že je v poriadku,” uviedla Corrine. Nuž, problémy, ktoré ako seriálová Donna riešila kedysi pred kamerami sú nič v porovnaní so starostlivosťou o päť detí... 

Viac o téme: Tori SpellingBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu