Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tento tučko valcuje konkurenciu: Zoznámte sa s novou hviezdou šoubiznisu!

Zach Miko Zobraziť galériu (8)
Zach Miko (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Zaujal aj bez tehličiek na bruchu! Reč je o mladíkovi menom Zach Miko (26), ktorý sa stal prvým plus-size manekýnom známej modelingovej spoločnosti IMG. Sympaťák má za sebou už aj viaceré fotenia a jeho fanúšikovská základňa sa každým dňom zväčšuje. Tak čo, dostal aj vás?!

Hoci sa v šoubiznise nosí najmä dokonalosť, pomaličky, ale isto si v ňom robia svoje miesto aj jedinci, ktorí nie sú celkom bezchybní. Napríklad, v oblasti modelingu sa stále viac dostávajú do popredia plus-size modelky, ktoré sa za svoje obliny nehanbia, ale práve naopak, hrdo ich vystavujú. Na topkách sme vás už informovali o 120-kilovej Tess Holiday, či Ahley Graham, ktorá pózovala na stránkach plavkového magazínu Sports Illustrated.  



V týchto dňoch sa hlási o slovo "mužská verzia Ashley Graham" - Zach Miko, ktorý je prvým plus-size modelom agentúry IMG. „Zach má postavu, ktorá vysiela do sveta pozitívne posolstvo. Rozmanitosť je veľmi dôležitá a týka sa aj mužov,” povedal v rozhovore pre magazín Glamour Ivan Bart, riaditeľ spomínanej spoločnosti, ktorá fešáka objavila prostredníctvom sociálnych sietí. 

Na otázku, či mal Zach niekedy modelingové ambície, reaguje s pobavením v hlase. „Tak na to som nikdy ani len nepomyslel. Keď nosíte takú veľkosť oblečenia ako ja, ste presvedčený o tom, že taká možnosť ani neprichádza do úvahy. Je skvelé, že sa časy menia a ja som dostal takúto príležitosť,” povedal na margo toho sympatický mladík, ktorému je veľkou oporou jeho manželka. 

Zach Miko zaujal aj slávnu modelku Tyru Banks.
Zobraziť galériu (8)
Zach Miko zaujal aj slávnu modelku Tyru Banks.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Plus-sizeZach Miko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu