Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Geissenka zaskočila fanúšikov: Carmen, vždyť to jsou svatební!

Carmen Geiss zaskočila fanúšikov fotkami, na ktorých vyzerala ako nevesta. Zobraziť galériu (9)
Carmen Geiss zaskočila fanúšikov fotkami, na ktorých vyzerala ako nevesta.

NICE - Vo svadobnom! Televízna hviezda Carmen Geiss (50) je na sociálnych sieťach aktívna a svojich fanúšikov pravidelne zásobuje momentkami zo súkromia. Počas uplynulého víkendu ich napríklad prekvapila fotkami, na ktorých vyzerala ako nevesta. Mein Gott, čo sa to u pracháčov dialo?!

Pre Geissenovcov je priam typické, že milujú tematicky ladené oslavy, za ktoré nemajú problém utratiť riadny balík peňazí. Samozrejmosťou sú preplnené stoly, všakovaké atrakcie, ohňostroje a kostýmy. Spomenúť možno napríklad hostinu, kde boli prezlečení za Avatarov, či nedávnu párty, ktorá sa niesla v štýle filmu Veľký Gatsby. 


Pozrite si tiež: Zazobaní Geissenovci žúrovali: Carmen zmachlená ako kraslica a bez nohavičiek!


Počas uplynulých dní sa v prominentnej famílii opäť žúrovalo. Hlavnou témou oslavy bola rozprávka Frozen a sídlo Geissenovcov sa na pár dní zmenilo na ľadové kráľovstvo. „Bola to nádherná narodeninová párty. Už dávno som nevidela toľko nadšených detských očí pokope,” povedala na margo hostiny Carmen, ktorá na Facebooku zverejnila zopár záberov. 

Fotkami v zdobených bielych šatách a s dokonalou vizážou však prachatá blondínka mnohých zmiatla. Hoci znázorňovala ľadovú kráľovnú, mnohým pripomínala skôr nevestu. „Fúha, Carmen, už som sa zľakol, že si sa na Roberta vykašľala a povedala si svoje "áno" inému,” okomentoval záber jeden z fanúšikov. Skupinka žien bola z róby nadšená a zhodla sa v tom, že by si ju pokojne obliekla aj na svoju svadbu. Čo na Geissenkin kostým hovoríte vy?!

Fotka Carmen Geiss v bielej róbe vyvolala medzi jej priaznivcami poriadny rozruch.
Zobraziť galériu (9)
Fotka Carmen Geiss v bielej róbe vyvolala medzi jej priaznivcami poriadny rozruch.

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu