Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Toto nikto nečakal! Britský princ spáva s bývalou milenkou

Princ Harry a Chelsy Davy sa vraj znovu dali dokopy. Zobraziť galériu (7)
Princ Harry a Chelsy Davy sa vraj znovu dali dokopy.

ZIMBABWE - Stará láska nehrdzavie! Princ Harry (30) je vďaka svojmu urodzenému pôvodu obrovským lákadlom pre mnohé vydajachtivé slečny túžiace po rozprávkovom živote. Ako ale najnovšie vyšlo najavo, mladíkova posteľ už nie je prázdna. Podľa informácii z viacerých britských médií ju zohrieva blonďavá Chelsy Davy (29), s ktorou randil už v minulosti.

Má na ňu slabosť! Členovia britskej kráľovskej rodiny sú pre verejnosť mimoriadne zaujímaví a ľudia pravidelne bažia aj po informáciách týkajúcich sa ich súkromia. Pred pár dňami sa dostali na verejnosť správy, že manželstvo princa Williama a krásnej Kate prechádza vážnou krízou. V porovnaní s tým, sa jeho mladšiemu bratovi začína na poli lásky dariť. Harry sa podľa medializovaných infromácií opäť zblížil s Chelsey Davy, s ktorou v minulosti tvoril pár celých sedem rokov. 


Mohlo by vás zaujímať: Prvá vážna kríza kráľovského páru: Milovaná Kate je na konci so silami!


Harry momentálne pracuje ako dobrovoľník v Zimbabwe, odkiaľ Chelsey vlastne pochádza. Dvojica sa už viackrát stretla a blondínka sa údajne vyjadrila, že je vzťahu s panovnikom ochotná dať druhú šancu. O citoch z mladíkovej strany niet žiadnych pochybností. „On ju nikdy neprestal milovať a stále má miesto v jeho srdcie. Chelsey nie je ako ostatné dievčatá. Je veľmi silná, nezávislá a nemá rada pravidlá,” povedal pre The Sun zdroj z okolia dvojice. Problémom by mohla byť prehnaná pozornosť médií, či dodržiavanie určitých zvyklostí, ktoré blondínke nie sú veľmi pochuti. Nuž, ale kvôli láske sa niekedy treba obetovať, nie?!

Princ Harry a Chelsy Davy v minulosti randili sedem rokov.
Zobraziť galériu (7)
Princ Harry a Chelsy Davy v minulosti randili sedem rokov.

Viac o téme: Princ HarryChelsy DavyKráľovská rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu