Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Babyboom v kráľovskej rodine: Vyfintené princezničky s bruškami!

Princezné Victoria a Sofia sú v radostnom očakávaní. Zobraziť galériu (10)
Princezné Victoria a Sofia sú v radostnom očakávaní. (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

ŠTOKHOLM - Jedna krajšia ako druhá! Hoci sa v médiách najčastejšie hovorí o britskej kráľovskej rodine, nemenej pozornosti si zaslúži i švédska monarchia. Tá vo štvrtok večer usporiadala pompézny banket na počesť laureátov Nobelovej ceny. Slávnostnej udalosti sa zúčastnilo zhruba 1 600 hostí. Nechýbali medzi nimi ani urodzené princené Victoria (38) a Sofia (31), ktoré sú momentálne v radostnom očakávaní.

Veľkolepá paráda! Švédsko žije v týchto dňoch slávnostným podujatím, ktoré na počesť držiteľov Nobelovej ceny usporiadla kráľovská rodina. Ceremoniál sa konal v priestoroch radnice. Tú podľa medializovaných informácií zdobilo 20 tisíc kusov bielych, žltých a oranžových kvetov. Na stoloch boli zlaté svietniky. 

Slávnostného podujatia sa zúčastnili exkluzívni hostia. Okrem samotných laureátov putali pozornosť aj členovia švédskej monarchie. Neprehliadnuteľné boli najmä princezné Victoria, Sofia a Madeleine, ktoré si na svojom zovňajšku dali záležať. 

Princezná Victoria (38) je nasledovníčka kráľovského trónu. Je o nej známe, že v minulosti prekonala anorexiu. V lete 2010 sa vydala za svojho osobného trénera Daniela Westlinga, ktorému v 2012 porodila dcérku Estelle. Aktuálne nosí pod srdcom druhého potomka, narodiť by sa mal v marci.
Zobraziť galériu (10)
Princezná Victoria (38) je nasledovníčka kráľovského trónu. Je o nej známe, že v minulosti prekonala anorexiu. V lete 2010 sa vydala za svojho osobného trénera Daniela Westlinga, ktorému v 2012 porodila dcérku Estelle. Aktuálne nosí pod srdcom druhého potomka, narodiť by sa mal v marci.  (Zdroj: SITA)

Princezná Sofia (31), manželka princa Karla Filipa, bola v minulosti pekný kvietok. V Švédsku je známa ako glamour modelka, preslávila sa tiež účinkovaním v reality šou Hotel Paradise. Urodzenému fešáčikovi povedala svoje
Zobraziť galériu (10)
Princezná Sofia (31), manželka princa Karla Filipa, bola v minulosti pekný kvietok. V Švédsku je známa ako glamour modelka, preslávila sa tiež účinkovaním v reality šou Hotel Paradise. Urodzenému fešáčikovi povedala svoje  (Zdroj: profimedia.sk)

Princezná Madeleine (33) je mladšou sestrou Victorie a pravidelne je zaradená medzi najsexi krásky s modrou krvou. Jej manželom je bankár Christopher O´Neille, ktorý nebol formálne povýšený za šľachtica a nemá ani švédske občianstvo. Dvojica žije v New Yorku, má spolu dcérku Leonore (2014) a synčeka Nicolasa (2015).
Zobraziť galériu (10)
Princezná Madeleine (33) je mladšou sestrou Victorie a pravidelne je zaradená medzi najsexi krásky s modrou krvou. Jej manželom je bankár Christopher O´Neille, ktorý nebol formálne povýšený za šľachtica a nemá ani švédske občianstvo. Dvojica žije v New Yorku, má spolu dcérku Leonore (2014) a synčeka Nicolasa (2015).  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrincezná VictoriaNobelové cenyPrincezná SofiaPrincezná Madeleine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu