Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Americký magazín šokuje: Angelina Jolie zomiera, desivé FOTO!

Magazín National Enquirer prišiel so znepokojujúcou správou o Angeline Jolie. Zobraziť galériu (9)
Magazín National Enquirer prišiel so znepokojujúcou správou o Angeline Jolie.

LOS ANGELES - Už ju pochovávajú! Fanúšikov krásnej Angeliny Jolie (40) zachvátila panika. Môžu za to infromácie, s ktorými prišiel americký bulvárny plátok National Enquirer. Ten tvrdí, že brunetka váži len 37 kíl, má anorexiu, rakovinu a zomiera. Šokujúce tvrdenia umocňuje aj fotografia, na ktorej vyzerá brunetka hrozne.

37-kilová Angie umiera! S takým titulkom prišlo aktuálne vydanie časopisu National Enquirer, ktorý je známy publikovaním šokujúcich infromácií o obľúbených celebritách. Často ide o prehnané a vymyslené správy. Najnovšie sa zameral na manželku Brada Pitta. Známa herečka má vraj vážne problémy a "ostávajú jej len 2 roky života". 

National Enquirer uvádza, že dôvodom Angelininho chradnutia je anorexia a rakovina, ktorou má vraj trpieť, a to aj napriek tomu, že si v minulosti dala preventívne odstrániť prsia a vaječníky. „Odmieta jesť a vychudla na 37 kilogramov. Stav je natoľko vážny, že jej muž a deti sa boja, aby takýmto tempom do pár rokov nezomrela,” cituje svoj zdroj spomínaný plátok. „Angie flirtuje so smrťou. Deti sa už vraj pýtali Brada, či ich mama zomiera,” znejú ďalšie citácie z absurdného článku. 

Portál GossipCop, ktorý sa zameriava na vyvracanie takýchto fám, sa v súvislosti s tým skontaktoval s ľuďmi z herečkinho okolia. Tí sa vyjadrili, že všetky publikované informácie sú na 100% nepravdivé. Klamlivá je aj fotografia zdobiaca titulku. Pri porovnaní so zábermi z konca júla je viditeľné, že grafici National Enquirer si ju trošku "prikrášlili".  

Angelina Jolie je síce extrémne chudá, no fotografia z National Enquirer sa nezhoduje s realitou.
Zobraziť galériu (9)
Angelina Jolie je síce extrémne chudá, no fotografia z National Enquirer sa nezhoduje s realitou.

 

Viac o téme: Anjelina Jolie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu