Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Radikálna premena obyčajnej superstaristky: Ako silikónová blondína nafotila pikantné zábery!

Kim Gloss sa v priebehu piatich rokov radikálne zmenila. Zobraziť galériu (6)
Kim Gloss sa v priebehu piatich rokov radikálne zmenila.

BERLÍN – To je ale šupa! Spevácka súťaž SuperStar sa teší veľkej obľube po celom svete. Nádejné talenty skúšajú šťastie aj v Nemecku, kde sa napríklad účinkovaním v šou zviditeľnila rodáčka z Hamburgu Kim Gloss (22). Mladučká umelkyňa bola v tom čase tmavovláska a jej meno bolo známe málokomu. Po zhruba piatich rokoch je z nej blonďavá sexbomba a na všetkých Nemcov sa usmieva zo stránok pánskeho magazínu.

Nahota vždy zaberá! Spevácke súťaže sú obrovským lákadlom pre každého, kto túži uspieť vo svete šoubiznisu. Účasťou na kastingoch získajú doposiaľ neznámi ľudia slávu, ktorá však so skončením šou rýchlo upadá. Na výslní sa udržia len mimoriadne talentovaní jedinci a tí, ktorí sú ochotní spraviť čokoľvek, len aby sa o nich hovorilo.


Pozrite si tiež: Najznámejšia superstaristka sa za rok poriadne vykŕmila: Už sa na seba ani nepodobá!


Do druhej skupiny patrí aj Nemka Kim Gloss, ktorá sa obľúbenej súťaže zúčastnila v roku 2010. Ešte ako tmavovláska skončila na štvrtom mieste. Popri práci na hudobnej kariére sa objavila v ďalších televíznych projektoch a začiatkom roka 2013 sa stala mamičkou. V týchto dňoch však narobila rozruch erotickými fotkami v známom pánskom magazíne.

Pre jeho tvorcov bola Kim ideálnou kandidátkou, keďže je z nej dnes blonďavá sexbomba so silikónovými vnadami. Tie si dala spraviť krátko po narodení dcéry. „Týždeň po operácii som mala veľké bolesti a problémy s dýchaním. Mala som chvíľkami pocit, akoby ma prešiel náklaďák,” zaspomínala si na náročné chvíle mladá speváčka, ktorá intenzívne pracovala aj na svojej postave.

Napriek tomu sa počas pózovania pre pánsky časopis cítila neistá. „Bola som si vedomá toho, že to uvidí celé Nemecko a mala som obavy, že budem na fotkách vyzerať tučná. Ale výsledok je skvelý,” reagovala na margo toho Kim. Najviac sa jej páči záber s nahým zadkom. „Pre mňa je to najobľúbenejšia časť môjho tela,” dodala blondínka. Súhlasíte?!

Kim Gloss je najviac nadšená z tejto fotografie.
Zobraziť galériu (6)
Kim Gloss je najviac nadšená z tejto fotografie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu