Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Známa herečka pózovala bez šiat: Zoznámte sa, toto sú jej prsia!

Cobie Smulders pózovala pred objektívom fotografa bez podprsenky. Zobraziť galériu (8)
Cobie Smulders pózovala pred objektívom fotografa bez podprsenky.

LOS ANGELES – Vedeli ste, že pod šatami skrýva takéto telo?! Herečka Cobie Smulders (33) je mnohým známa najmä ako Robin Scherbatsky zo seriálu Ako som spoznal vašu matku. Nie každý však vie, že svoju kariéru odštartovala ako modelka. A hoci sa dnes už radí k tridsiatničkám, jej figúra ani po pôrode nevyzerá vôbec zle. Najnovšie fotky, na ktorých pózuje len v nohavičkách, sú toho dôkazom.

Viac vyzlečená ako oblečená! Cobie Smulders sa len v januári tohto roka stala dvojnásobnou mamičkou a už si trúfa postaviť sa pred objektív fotografa odetá iba v nohavičkách. Bodaj by nie, veď po nedávnom tehotenstve už na jej tele niet ani stopy. Potvrdzujú to zábery, ktoré sú súčasťou májového vydania Women´s Health magazínu.

Na titulnej stránke časopisu pózuje herečka len v kratučkých rifľových šortkách a hore bez. Ako v priloženom rozhovore prezradila, nešlo o prvé jej fotenie takéhoto druhu, no predsa sa cítila inak. „Bolo to zaujímavé, lebo som sa nemusela snažiť, aby to bolo sexi,” poznamenala Cobie. „Je to magazín pre ženy, takže išlo skôr o prezentovanie sebavedomia a spokojnosti s vlastným telom, než snaha niekoho očariť,” dodala seriálová Robin. Niet ale pochýb, že mnohí chlapi budú pri pohľade na tieto fotky potešení. Čo poviete?!

Cobie Smulders ukázala čitateľom obliny svojich pŕs.
Zobraziť galériu (8)
Cobie Smulders ukázala čitateľom obliny svojich pŕs.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu