Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Herečka zo seriálu Ako som spoznal vašu matku stratila iskru: Rajcovná Lily je minulosťou!

Alyson Hannigan akosi stratila iskru. Zobraziť galériu (7)
Alyson Hannigan akosi stratila iskru.

LOS ANGELES - Unavená a zostarnutá! Alyson Hannigan (41) síce nikdy nebola typickou kráskou, no účinkovaním v obľúbených seriáloch si medzi mužskými divákmi našla množstvo priaznivcov. Herečka, známa napríklad zo sitkomu Ako som spoznal vašu matku, je však na aktuálnych záberoch dosť zmenená. S novým účesom, bez mejkapu a v rozgajdanom outfite veru príliš hviezdne nevyzerá.

V dave by ste ju prehliadli! Je pomerne bežné, že hollywoodske hviezdy vyzerajú v civile úplne inak, než sme zvyknutí. Kým na červenom koberci a pred kamerami sú tip-top upravení, v súkromí často preferujú pohodlie a prirodzenosť. Príkladom môže byť aj herečka Alyson Hannigan, známa napríklad zo sitkomu Ako som spoznal vašu matku. 

Známu umelkyňu totiž pred pár dňami nafotili paparazzi na pláži, kde si spoločne s rodinou spravili menší piknik. A hoci si Alyson chvíle s najbližšími naplno užívala, vyzerala dosť unavene a pôsobila dojmom, že jej dve dcérky dávajú poriadne zabrať. Popri rodičovských povinnostiach sa očividne nestíha starať ani o svoju vizáž. Od rajcovnej Lily mala totiž Hannigan poriadne ďaleko.  


Pozrite si tiež: Takto vyzerá telo po dvoch pôrodoch?! Flautistka z Prcičiek šantila v bikinách


Viac o téme: Alyson HanniganAko som spoznal vašu matku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu