Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šialené vlasy, mega tetovanie: Milenka seriálového Marshalla je poriadna divoška!

V seriáli Ako som spoznal vašu mamu bola ženou Jasona Segela kolegyňa Alyson Hannigan. Zobraziť galériu (11)
V seriáli Ako som spoznal vašu mamu bola ženou Jasona Segela kolegyňa Alyson Hannigan. (Zdroj: 20th Century Fox)

LOS ANGELES - Herec Jason Segel (36) si srdcia mnohých fanúšikov získal ako právnik Marshall v obľúbenom seriáli Ako som spoznal vašu mamu, kde oddane miloval svoju lásku zo školských čias - Lilly. S ňou sa v rámci deja aj oženil. V reálom živote je sympaťák stále slobodný. Viac ako rok však randí s fotografkou Alexis Mixter, ktorá rozhodne nevyzerá ako šedá myška.

Seriál Ako som spoznal vašu mamu patrí k vydareným počinom a je dobre známy aj divákom na Slovensku. Neodmysliteľnou súčasťou partie dobrých kamarátov je právnik Marshall Eriksen, ktorého stvárnil herec Jason Segel. Pred kamerami bol vykreslený ako dobrý priateľ, ochranca životného prostredia a vzorný partner túžiaci po rodine. Aký je sympatický herec v reálnom živote? 


Pozrite si tiež: Známa herečka pózovala bez šiat: Zoznámte sa, toto sú jej prsia!


Jason o svojm súkromí hovorí veľmi nerád. Stránky bulváru plnil v minulosti vzťahom s herečkou Michelle Williams, vdovou po Heath Ledgerovi. Je o ňom tiež známe, že bojoval s alkoholizmom. Už pár rokov je herec "čistý" a svoj podiel má na tom zrejme aj jeho láska Alexis Mixter, s ktorou tvorí pár viac ako rok. 

Kým bývalá partnerka seriálového Marshalla je nežne pôsobiaca blondínka, jeho aktuálna známosť rozhodne nevyzerá krehko. V uplynulých dňoch vzal Segel svoju milenku prvýkrát do spoločnosti. Alexis, ktorá sa živí ako fotografka, má výrazné ryšavé vlasy a pravú ruku má od ramena po lakeť potetovanú. Nuž, túto dámu človek tak ľahko neprehliadne.

Alexis Mixter robila Jasonovi Segelovi garde na tohtoročných Oscaroch.
Zobraziť galériu (11)
Alexis Mixter robila Jasonovi Segelovi garde na tohtoročných Oscaroch.  (Zdroj: SITA)

Alexis Mixter nosí účes ako Majka z Gurunu a ruku jej zdobí výrazné tetovanie. Jason Segel vyzerá popri nej až príliš obyčajne.
Zobraziť galériu (11)
Alexis Mixter nosí účes ako Majka z Gurunu a ruku jej zdobí výrazné tetovanie. Jason Segel vyzerá popri nej až príliš obyčajne.  (Zdroj: SITA)

Alexis Mixter svojmu frajerovi verejne vyznala lásku.
Zobraziť galériu (11)
Alexis Mixter svojmu frajerovi verejne vyznala lásku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jason SegelHIMYMMarshall EriksenAlexis MixterAko som spoznal vašu mamu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu