Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ay, Caramba, to je kus tá Mumba! Čokoládová kráska pretŕča figúru, len nedávno porodila

Samantha Mumba sa na instagrame pochválila svojou postavičkou. Zobraziť galériu (6)
Samantha Mumba sa na instagrame pochválila svojou postavičkou.

LOS ANGELES – Akoby ani nebola tehotná! Speváčka a herečka Samantha Mumba (32) len pred mesiacom priviedla na svet svoju dcérku, no na jej tele to nie je vôbec vidno. Exotická kráska zverejnila na sociálnej sieti záber v podprsenke a s odhaleným bruškom, ktoré jej môže závidieť hádam každá čerstvá mamička. Pri pohľade na tmavovláskinu figúru znie až priam neuveriteľne, že nedávno bola ešte v druhom stave.

Dávala si pozor! Írska rodáčka Samantha Mumba je svetu známa najmä ako speváčka a herečka. V roku 2000 bodovala v hudobných rebríčkoch so skladbou Gotta Tell You a o dva roky neskôr si zahrala vo filme Stroj času. Popri kariére sa však tmavovláska intenzívne venovala aj fitnessu, ktorý nezanedbávala ani počas tehotenstva.


Pozrite si tiež: Tehotná modelka udivuje celý svet: Pri pohľade na tieto fotky nepochopíte!


Tento fakt sa pochopiteľne odrazil na Mumbinej postave aj krátko po pôrode. Hoci dcérku Sage priviedla umelkyňa na svet len pred pár dňami, jej figúra nie je tehotenskými kilogramami príliš poznačená. Dokazuje to fotka, ktorou sa speváčka pochválila na sociálnej sieti. Pózuje na nej v podprsenke a s odhaleným bruškom, za ktoré sa vôbec nemusí hanbiť.

Samantha sa netají tým, že svoje krivky plánuje spevniť a vylepšiť. „Potrvá ešte týždeň, kým na sebe zase začnem pracovať. Chcem do leta nejako vyzerať,” pripísala k fotke speváčka, ktorá čaká, kým jej skončí šestonedelie. Nuž, klobúk dole. Nie každá mamička sa hrnie do cvičenia tak rýchlo ako táto čokoládová Mumba.

Takto vyzerá postava speváčky a herečky Samanthy Mumby zhruba mesiac od pôrodu.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerá postava speváčky a herečky Samanthy Mumby zhruba mesiac od pôrodu.


Mohlo by vás zaujímať: Tie najlepšie informácie pre mamičky a tehotné


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu