Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Miliónová kočka pretŕčala krivky: Aha, čo skrývam pod šatami!

Hilary Duff je atraktívna mladá žena. Zobraziť galériu (7)
Hilary Duff je atraktívna mladá žena. (Zdroj: SITA)

MIAMI – Nech vidí, o čo prišiel! Speváčka a herečka Hilary Duff (27) je pomerne aktívnym užívateľom sociálnej siete instagram, kde sa pred pár dňami odhalila. Blondínka totiž fotografiou v úsporných bikinách chcela motivovať ostatné mamičky, aby sa neopúšťali. Viacerí sa ale zhodujú v tom, že plavkový záber mal aj iný zámer.

Len pred pár dňami sa na verejnosť dostali informácie, že umelkyňa Hilary Duff a športovec Mike Comrie sa chcú rozviesť. Dvojica sa vraj rozišla už v roku 2013 a hlavným dôvodom, prečo im manželstvo skrachovalo, boli zálety kanadského hokejistu. Nečudo, že keď sladká blondínka zverejnila na internete provokatívnu fotografiu, mnohí sa nazdávali, že chce bývalému ukázať, o čo prichádza.


Mohlo by vás zaujímať: Zúfalá herečka žiada o rozvod: Manžela sukničkára má už po krk


Herečka známa aj z filmu Miliónové kočky totiž trávi aktuálne dni dovolenkovo. Spoločnosť jej robí synček Luca Cruz, ktorého Hilary priviedla na svet pred troma rokmi. Pri pohľade na postavičku mladej mamičky sa až nechce veriť, že už má potomka. Blondínkine štíhle krivky vyzerajú priam dokonalo a po pôrode nie je na jej tele už ani stopy.

Dokazuje to fotografia, ktorú Duff pred pár dňami zverejnila na instagrame. Pózuje na nej len v úsporných bikinách a vyzýva všetky mamičky, aby si z nej brali príklad. „Skvelé, vyzeráš, akoby si mala 16 rokov,” nešetrili komplimentmi fanúšikovia, medzi ktorými je nepochybne veľa nádejných nápadníkov. Ktovie, či práve medzi nimi bude blondínka hľadať svojho najbližšieho partnera. 

Hilary Duff sa svojim priaznivcom pochválila s dokonalou postavičkou.
Zobraziť galériu (7)
Hilary Duff sa svojim priaznivcom pochválila s dokonalou postavičkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu