Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najkrajšia tvár šoubiznisu provokovala na pláži: Bradavky v pozore!

Brooke Shields sa pod neoprénom črtali bradavky. Zobraziť galériu (5)
Brooke Shields sa pod neoprénom črtali bradavky.

KOSTARIKA – Bŕ, tá je ale studená! To si zrejme povedala herečka Brooke Shields (49), ktorá si momentálne užíva oddych na Kostarike. Brunetku s najkrajšou tvárou v šoubiznise totiž paparazzovia nafotili, ako šantila vo vlnách. Pri vychádzaní z vody sa jej pod neoprénom zreteľne črtali stojace bradavky.

Povedali by ste to o nej?! Že je Brooke Shields atraktívnou ženou, o tom niet pochýb. Prvú modelingovú zákazku získala ako 11-mesačné bábätko a na konte má množstvo reklamných kampaní a úspechov vo filmovom svete. Málokto ale zrejme vie, že zrelá kráska je celkom zdatná aj v športe. Potvrdila to počas aktuálnej dovolenky, keď sa vo vlnách odviazala ako profesionálna surferka.

Herečka pútala na pláži pozornosť nielen vďaka svojej známej tváričke. Na prahu päťdesiatky má totiž božskú figúru, ktorú zahalila do obtiahnutého neoprénu. Ten dokonale zvýraznil najmä horné partie a trčiace bradavky boli vďaka studenej vode len akýmsi bonusom.  

Brooke sa pritom už o pár dní zaradí k šoubiznisovým päťdesiatníčkam. No ťažkú hlavu si z veku vôbec nerobí. „Budem mať polstoročie. To znie oveľa lepšie. Chystám sa poriadne osláviť tie veľké a krásne narodeniny,” poznamenala v nedávnom rozhovore úspešná herečka a modelka. „Som veľmi vzrušená. Vždy som sa cítila staršia, než som v skutočnosti bola. Teraz sa bude realita konečne zhodovať s mojimi pocitmi,” dodala Shields. Pri pohľade na jej telo ale asi len málokto uverí tomu, koľko rokov vlastne má.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu