Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Minimum vrások, ruky Ramba a celá v koženom: Kráska s naj tvárou na 50 nevyzerá!

Brooke Shields na svoj vek rozhodne nevyzerá. Zobraziť galériu (11)
Brooke Shields na svoj vek rozhodne nevyzerá.

NEW YORK – Tá žena snáď ani nestarne! Túto vetu si povie zrejme každý, kto zbadá herečku a bývalú modelku Brooke Shields (49). Atraktívna brunetka už o pár dní oslávi polstoročie života, no pri pohľade na jej tvár a figúru to znie priam neuveriteľne. Začiatkom týždňa sa umelkyňa ukázala v spoločnosti a svojím vzhľadom opäť popierala všetky prírodné zákony.

Akoby zastavila čas! Herečka Brooke Shields by mala byť známa hádam každému. Jej tvár je totiž považovaná za najkrajšiu v šoubiznise. Sympatická herečka to potvrdzuje na každom kroku a keď sa objaví v spoločnosti, je priam neprehliadnuteľná. Brunetka, ktorú si mnohí spájajú s filmom Modrá lagúna, zažiarila aj začiatkom tohto týždňa, keď zavítala na premiéru novej drámy Woman in Gold.


S hviezdami legendárnej Modrej lagúny sa život nemaznal: Bankrot, depresia a alkohol!


Shields prišla na uvedenie spomínaného filmu nahodená v kožených šatách, ktoré dokonale obopínali jej krivky. Hoci herečka oslávi o pár dní okrúhlu päťdesiatku, svojou figúrou hravo tromfne aj mladšie ročníky. Niet sa čo čudovať. Pri pohľade na jej paže je viditeľné, že športu a cvičeniu sa intenzívne venuje.

Mladistvo vyzerá aj tvár známej umelkyne. Minimum vrások je pravdepodobne výsledkom nielen kvalitnej starostlivosti, ale aj skrášľujúcich zákrokov. Tie sú v Hollywoode pomerne bežné, a tak nikoho neprekvapí, že im podľahla aj táto brunetka.

Okrem Brooke pútala na premiére pozornosť aj jej mladšia kolegyňa Katie Holmes. Tá vo filme účinkuje a v spoločnosti sa konečne ukázala aspoň trošku upravená. Keďže počas všedných dní sa po uliciach promenáduje vo vyťahanom oblečení, strapatá a nenalíčená, išlo o celkom príjemnú zmenu.


Mohlo by vás zaujímať: Hollywoodska kráska vyvenčila prsia: Preboha, kto je tá mátoha v rozgajdanom tričku?!


VIDEO: Trailer k filmu Woman in Gold. 

Woman in Gold trailer

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu