Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Daň za život v kráľovskej rodine: Kate sa musí vzdať svojho dieťaťa!

Kate nemôže tráviť so svojím synčekom toľko času ako ostatné matky. Zobraziť galériu (5)
Kate nemôže tráviť so svojím synčekom toľko času ako ostatné matky.

LONDÝN - Nie je všetko zlato, čo sa blyští! Kate Middleton (32) si žije navonok doslova rozprávkovým životom, keďže sa vďaka sobášu s princom Williamom (32) stala súčasťou britskej kráľovskej rodiny. Titul vojvodkyne však so sebou prináša aj viacero nemilých povinností a rozhodnutí. Sympatická brunetka sa najnovšie musí vzdať toho, čo je najdôležitejšie pre každú matku - výchovy vlastného dieťaťa.

Kráľovské povinnosti na prvom mieste! Už čoskoro sa britská panovnícka rodina rozrastie o nového člena. Vojvodkyňa Kate totiž po synčekovi Georgovi nosí pod srdcom svojho druhého potomka, ktorý by sa mal narodiť v apríli. A hoci je pre deti počas prvých rokov prítomnosť mamy nevyhnutná, v Buckinghamskom paláci platia iné pravidlá.

Kráľovnej Alžbete II. totiž s pribúdajúcim vekom ubúdajú sily, a tak musia väčšinu povinností prebrať na seba jej syn Charles a vnuk William. Princovou neodmysliteľnou súčasťou je aj manželka Kate, ktorej prináleží, aby svojho partnera na verejnosti stále sprevádzala.

Popritom sa už však mladá mamička nebude môcť naplno venovať svojim ratolestiam. V paláci preto začali zháňať opatrovateľku, ktorá sa o malého princa Georga bude starať až do jeho dospelosti. Bohužiaľ, v takýchto prípadoch je potom celkom bežné, že detičky vychovávané pestúnkou, sa na ňu často naviažu viac ako na vlastnú matku.

Zaujímavé pritom je, že pre princovho nenarodeného súrodenca je už opatrovateľka dávno vybratá. Je ňou štyridsaťdvaročná slobodná a bezdetná Talianka Antonella Fresolone, ktorú si kráľovský pár veľmi pochvaľuje. „Je skvelá kuchárka a v jej domácnosti ju majú priam za bohyňu. Dokonale sa postarala o to, aby sa Kate počas tehotenstva správne stravovala. Bez nej by to nezvládli,” uviedol zdroj z okolia kráľovskej rodiny pre Mail On Sunday. Snáď Kate svoje rozhodnutie neoľutuje. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu