Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Princ William má konkurenciu priamo v rodine: Wau, to je ale fešák!

Princ William má fešného bratranca Louisa Spencera, ktorý očaril aj speváčku Nicki Minaj. Zobraziť galériu (5)
Princ William má fešného bratranca Louisa Spencera, ktorý očaril aj speváčku Nicki Minaj.

LONDÝN – Nový sexsymbol na obzore! Ešte donedávna patril princ William (32) k najžiadanejším mužom. Po svadbe s Kate Midlleton (33) a s pribúdajúcimi rokmi však mladík z kráľovskej rodiny akosi stratil na šarme. A všetko nasvedčuje tomu, že sa to už ani nezlepší. O slovo sa totiž hlási jeho atraktívny bratranec Louis Spencer (21), ktorý veru pôjde pekne na dračku.

Kde bol doteraz?! Túto otázku si pri pohľade na Brita Louisa Spencera kladie nejedna žena. V posledných dňoch sa totiž okolo fešného dvadsaťjedenročného mládenca rozpútal doslova ošiaľ. A za všetko môže speváčka Nicki Minaj, ktorá sa na instagrame pochválila fotkou s bratrancom princa Williama.

Synovec zosnulej princeznej Diany je totiž veľkým fanúšikom kontroverznej speváčky. Preto ju prišiel na jej nedávny koncert v Londýne osobne podporiť. „Pozrite na našu svadobnú fotku,” pripísala k záberu s Louisom Nicki a pridala aj pár srdiečok v štýle očarenej tínedžerky. Pred priateľmi sa vraj dokonca vyjadrila, že so sympatickým blondiakom by si určite vyšla na rande.

Louis Spencer bol mimo záujmu médií, lebo ešte donedávna žil so svojou rodinou v Južnej Amerike. Do Británie sa vrátil kvôli štúdiu na univerzite a už teraz je jasné, že o dievčatá núdzu mať nebude. Okrem pekných čŕt tváre je totiž pekne vysoký a pod tričkom sa mu začínajú črtať svaly. 

Louis Spencer sa stáva novodobým sexsymbolom. Paf je z neho aj speváčka Nicki Minaj.
Zobraziť galériu (5)
Louis Spencer sa stáva novodobým sexsymbolom. Paf je z neho aj speváčka Nicki Minaj.


Mohlo by vás zaujímať:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu