Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Americký herec na súde kvôli bodnutiu nožom: Neuveríte, čo tvrdil polícii!

Dustin Diamond vraj za napadnutei muža v bare necíti vinu. Zobraziť galériu (8)
Dustin Diamond vraj za napadnutei muža v bare necíti vinu. (Zdroj: NBC Universal/youtube.com)

OZAUKEE COUNTY - Americký herec Dustin Diamond, ktorý čelí obvineniam zo všeobecného ohrozenia, výtržníctva a držby skrytej zbrane, sa cíti nevinný. Tridsaťosemročný rodák z kalifornského San José poprel vinu počas súdneho pojednávania, ktoré sa konalo vo štvrtok v Ozaukee County vo Wisconsine. Polícii tiež tvrdil, že obeť nebodol nožom, ale obyčajným perom. Neskôr však predsa len priznal, že išlo o vyskakovací vreckový nožík.

Obvineniu z výtržníctva čelí aj jeho 27-ročná snúbenica Amanda Schutz, ktorá taktiež tvrdí, že je nevinná. Diamond údajne vlani 25. decembra napadol nožom v bare v štáte Wisconsin istého muža po krátkej hádke. Tá sa začala po tom, ako Schutz vraj odstrčila ženu, ktorá dvojicu obťažovala, načo sa strhla bitka a došlo k bodnutiu. Herec pritom polícii tvrdil, že mal iba pero až neskôr priznal, že obeť bodol nožom. Išlo o vyskakovací vreckový nožík. 

Podľa policajných záznamov však zranenie nebolo vážne. Diamonda so snúbenicou následne zatkli a neskôr aj prepustili. Ďalšie pojednávanie by sa malo konať 19. februára. "Polícia a prokurátor nám poskytli video a výpovede svedkov, pričom všetko podporuje to, čo sme povedali a naozaj cítime, že to dopadne dobre," uviedol hercov právny zástupca Thomas Alberti pre americký týždenník People.

Dustin Diamond je známy zo seriálov Good Morning, Miss Bliss (1988 - 1989), Konečne zvoní (1989 - 1993) a Saved by the Bell: The College Years (1993 - 1994), v ktorých stvárnil Škreka. Túto úlohu si zopakoval aj vo filme O päť minút dvanásť: havajský štýl (1992) a v období 1994 až 2000 v televíznom projekte Konečne zazvonilo - Nová trieda (1993 - 2000). Objavil sa tiež v snímkach ako Veľké dieťa Dickie Roberts (2003) či Big Money Rustlas (2010).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu