Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Musíte vidieť: Hovorí si modelka, má 300 plastík a bez mejkapu vyzerá hrozne!

Takto vyzerá Alicia Douvall, ked je upravená. Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerá Alicia Douvall, ked je upravená.

LONDÝN – Frankensteinova nevesta! Aj takýto prívlastok občas dostane bývalá modelka Alicia Douvall (35), ktorá momentálne účinkuje v britskej verzii reality šou Celebrity Big Brother. Vyžito pôsobiaca blondínka je totiž chorobne závislá od plastických operácií, čo sa pochopiteľne odráža na jej zovňajšku. Divákom sa nedávno ukázala bez štipky mejkapu a niet pochýb, že niektorí z nich mali určite problém zaspať.

Uff! Bývalá manekýnka Alicia Douvall zatúžila po kamerách, a tak prijala účinkovanie v šou Celebrity Big Brother, kde je pod dohľadom celých 24 hodín. „Je to príležitosť predstaviť sa a ukázať ľuďom, aká v skutočnosti som. Nemyslím si, že som doteraz mala tú možnosť,” poznamenala pred spustením súťaže modelka posadnutá plastikami.

Mnohí ľudia by ale zrejme je prehnanú otvorenosť oželeli. Blondínka sa totiž pred pár dňami predviedla pred kamerami bez štipky mejkapu. A pohľad to veru nebol veľmi príjemný. Vylepšenia a zákroky sú na Aliciinej tvári značne viditeľné. V kombinácii so strapatými vlasmi tak blondínka vyzerala naozaj hrozne.

Alicia Douvall sa zviditeľnila najmä svojou posadnutosťou pre skrášľovacie zákroky. Svoju prvú operáciu podstúpila ako 17 ročná a dnes ich má na konte vyše 300. Honba za dokonalosťou stála dvojnásobnú matku zhruba 2 milióny eur a zahŕňa napríklad 16-krát zväčšené poprsie, 6 plastík nosa, implantáty v lícach, v zadku aj v brade či skrátenie prstov na nohách, aby vyzerali lepšie v lodičkách. 

Alicia Douvall vyzerá ráno po zobudení hrozne.
Zobraziť galériu (6)
Alicia Douvall vyzerá ráno po zobudení hrozne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu