Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Modelka závislá na plastikách ukázala prerobenú tvár: Ako po masakri!

Alicia Douvall Zobraziť galériu (4)
Alicia Douvall (Zdroj: dailymail.co.uk)

LONDÝN – Tá ale dopadla! Aj keď Alicia Douvall kedysi patrila k žiadaným glamour modelkám, dnes už v šoubiznise veľa vody nenamúti. Vďačí za to posadnutosti plastickými operáciami, po ktorých nevyzerá práve najlepšie. V súčasnosti sa v londýnskych uliciach premáva s takou tvárou, akoby prežila brutálny útok päsťami.

Totálne doriadená! Hoci by sa mnoho celebrít na jej mieste schovávalo za dverami svojho súkromia, Alicia Douvall sa nijako obmedzovať nemieni. So šiltovkou na hlave nedávno šokovala počas prechádzky so svojou dcérkou Papayou. Po poslednom chirurgickom zákroku je celá spuchnutá a zanecháva dojem, akoby ju prešiel parný valec.

Nikto síce presne nevie, koľko má blondínka rokov, no keďže vychováva aj 17-ročnú ratolesť Georgiu, zrejme už nemá ďaleko do štyridsiatky. Prvú plastiku podstúpila práve v dcérinom veku, pričom doterajší zoznam zahŕňa až vyše 300 kozmetických procedúr. Nechýba v ňom 16-krát zväčšené poprsie, šesť plastík nosa, implantáty v lícach, v zadku aj v brade či skrátenie prstov na nohách, aby vyzerali lepšie v lodičkách. Už viackrát sa síce dušovala, že s plastikami nadobro skončila, no opäť vyzerá ako po veľmi náročnej operácii.

„Mala som problémy so svojimi implantátmi, takže som si ich musela nechať vybrať z nosa, líc a očí,“ zdôverila sa svojmu okoliu, ktoré tieto informácie posunulo denníku Daily Mail. A ako sa vlastne vyvíjala jej závislosť? „Okrem vzdelania pre moju dcéru som nemíňala na nič iné ako operácie. Jedla som fazuľu s chlebom a nikdy som nemala dovolenku. Dokonca som presviedčala svojich milencov, aby mi platili plastiky,“ prezradila spomínanému denníku. Dnes si však sype popol na hlavu a svoje konanie ľutuje: „Mala som toľko operácií, že sa moja tvár nehýbe, nemôžem sa poriadne usmiať a nemôžem ani dýchať cez nos. Ak by som nikdy nemala žiaden zákrok, vyzerala by som oveľa lepšie než teraz.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu