Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Takto vyzerá telo po dvoch pôrodoch?! Flautistka z Prcičiek šantila v bikinách

Alyson Hanningan má po dvoch deťoch takúto postavu. Zobraziť galériu (5)
Alyson Hanningan má po dvoch deťoch takúto postavu.

HAVAJ – Nemá sa za čo hanbiť! Herečka Alyson Hannigan (40), ktorá sa zviditeľnila napríklad účinkovaním v kultovej komédii Prci, prci, prcičky, sa nemusí ani po dvoch pôrodoch hanbiť za svoju postavu. Pribúdajúce roky a tehotenstvá sa totiž na nej podpísali len minimálne. Čo poviete?!

Užívala si! Herečka Alyson Hannigan, známa aj zo seriálu Ako som spoznal vašu matku, utiekla od predvianočného zhonu za oddychom. Počas víkendu ju totiž novinári našli na pláži, kde si v kruhu rodiny vychutnávala slniečko a relax. Prítomnosť fotografov ju vôbec neobťažovala. Práve naopak, pózovala s úsmevom na tvári.

Oveľa viac pozornosti si ale zaslúži herečkina postava. Alyson sa totiž aj po štyridsiatke na krku a dvoch pôrodoch nemá vôbec za čo hanbiť. Jej figúru by jej dokonca mohli závidieť aj poniektoré mladšie mamičky.

Nie je žiadnym tajomstvom, že predstaviteľka Michelle z Prcičiek vďačí za svoje krivky pravidelnému pohybu a zdravej životospráve. Dlhé roky bola dokonca vegánkou, no počas druhého tehotenstva sa to zmenilo. Pribraté kilogramy sa však Alyson podarilo celkom rýchlo zhodiť a jej aktuálne zábery v bikinách to len dokazujú. 

Mohlo by vás zaujať: 10 nezabudnuteľných nahých scén: Toto vás nenechá chladnými!

Herečka Alyson Hanningan v plavkách.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Alyson Hanningan v plavkách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu