Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Poburujúce fotky televíznej hviezdy: Kompletne nahá pár dní pred pôrodom!

Kourtney Kardashian sa nechala vyfotiť úplne nahá. Zobraziť galériu (6)
Kourtney Kardashian sa nechala vyfotiť úplne nahá.

LOS ANGELES – Neštíti sa ničoho! Jedinou náplňou práce sestier Kardashianových sú škandály. O tie sa podarená rodinka stará vo vlastnej reality šou. No kontroverzné tmavovlásky vedia spraviť rozruch aj mimo kamier. Najnovšie sa to podarilo tehotnej Kourtney (35), ktorá pobúrila verejnosť tým, že sa nechala v požehnanom stave vyfotiť úplne nahá.

Ani prvá, ani posledná! Pre mnohé budúce mamičky je priam samozrejmé, že si svoje tehotenské bruško zvečnia. A dokonca nie sú už v dnešnej dobe žiadnou novinkou ani tehotenské akty. No kým väčšina žien si tieto fotografie uchováva v súkromných archívoch, niektoré hviezdy šoubiznisu nemajú problém podeliť sa o intímne zábery rovno s celým svetom.

Príkladom môže byť kontroverzná Kourtney Kardashian, ktorá by už o pár dní mala priviesť na svet svoje tretie dieťa. Vyzlečená tehotná hviezda z reality šou sa objavila na stránkach magazínu DuJour. „Pre mňa nie je nahota ničím zahanbujúcim. Nehanbím sa za moje telo. Cítim sa najlepšie, keď som tehotná. Keď sa vaše krivky menia, je to neuveriteľný pocit, niečo tak silné a krásne. Ja si to ozaj užívam,” okomentovala provokatívne zábery tmavovláska.

Podľa vlastných slov nafotila Kourtney tieto snímky len pre vlastné použitie. Keď ale videla, aké sú nádherné, rozhodla sa o ne podeliť. Mnohých však svojim konaním pobúrila. „Prezentuješ sa ako sexuálny objekt, zatiaľ čo si tehotná. A vôbec sa nehanbíš? Nechutné!” znie jeden z komentárov pod fotografiou, ktorú si tmavovláska zverejnila aj na sociálnej sieti. „Chúďa dieťa,” pridal sa ďalší z pohoršených fanúšikov svojskej rodiny.

Kardashianka si ale z negatívnych reakcií ťažkú hlavu nerobí. „Nepozastavujem sa nad tým, čo si ľudia myslia. Môj svet to nezruinuje. Urobila som to preto, lebo som chcela a robí mi to radosť,” poznamenala pre spomínaný magazín tmavovláska. Za zmienku ale stojí, že spomínané akty sú len slabým odvarom v porovnaní s tým, čo urobila pri svojom druhom tehotenstve. Vtedy sa totiž nechala pri pôrode kamerovať a dcérku ťahala zo svojich útrob vlastnými rukami.

Kourtney Kardashian nemá problém s nahotou. Verejnosť najnovšie pobúrila tehotenskými aktami.
Zobraziť galériu (6)
Kourtney Kardashian nemá problém s nahotou. Verejnosť najnovšie pobúrila tehotenskými aktami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu