Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prsnatá 40-tka v akcii: Plavky zarezané v zadku, ale vnady XXL ju skoro prevážia!

Kyprá Mercedes Javid pri umývaní auta v plavkách odhalila zadok a pochválila sa objemným poprsím. Zobraziť galériu (10)
Kyprá Mercedes Javid pri umývaní auta v plavkách odhalila zadok a pochválila sa objemným poprsím. (Zdroj: Coleman-Rayner)

LOS ANGELES – Manuálnej práce sa vonkoncom neštíti! V prípade kyprej Mercedes Javid (41) je však podmienkou, aby pritom mohla vystaviť na obdiv svoje krivky v čo najtesnejšom outfite. Aj preto si zrejme prizvala paparazzov k obyčajnému umývaniu auta. Nahodená v bielych plavkách ochotne vystavila takmer holý zadok aj prsia s úctyhodným objemom. Len tak-tak, že s nimi udržala rovnováhu.

Pre medializáciu urobí zrejme čokoľvek! Reč je o americkej štyridsiatke s perzskými koreňmi, ktorá momentálne hviezdi v reality šou Shahs of Sunset. V nej vystupuje ako realitná maklérka so zaoblenou figúrou a komplikovaným vzťahom s matkou. Do šoubiznisu tak zatiaľ príliš veľkú dieru neurobila, no snaží sa v ňom presadiť zo všetkých síl. Naposledy zobrala vedro, saponát a v minimalistickom outfite sa vrhla na umývanie štvorkolesového tátoša. To, ako jej to ide s hadicou v ruke, zachytili privolaní fotografi.

Mercedes Javid prezývaná MJ sa po vzore Kim Kardashian nahodila do jednodielnych plaviek, ktoré šetrili materiálom nielen v oblasti chrbta, ale aj pozadia. Tmavovláska tak vystrčila obe guľaté polky, no pri pohľade spredu nezabudla vypnúť hruď. Z viacerých uhlov sa tak zdalo, že ju obrovské vnady prevážia do jednej strany. Televízna hviezdička však v červených čižmách s bielymi bodkami všetko ustála a pokojne by sa uživila ako sexi cica z autoumyvárne.

MJ si je svojich kíl navyše dobre vedomá, no vďaka negatívnym skúsenostiam z tínedžerských čias na diéty zvysoka kašle. „Dnes budem naozaj veľmi šťastná z toho, kým som,“ zvykne hovorievať na svoju obhajobu. Pravdou ale je, že menej vulgárne správanie by jej na kráse a ženskosti pridalo ďaleko viac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu