Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sexi modelka vystavila prsia na webe: Neuveríte, čo na nich opekala!

Sexi Genevieve Morton si na holých prsiach opekala kúsky slaniny. Zobraziť galériu (6)
Sexi Genevieve Morton si na holých prsiach opekala kúsky slaniny. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Muselo jej byť naozaj poriadne horúco! Ak sa modelka živí práve predvádzaním plaviek a spodnej bielizne, vysoké teploty patria do jej každodennej rutiny. Výnimkou nie je ani Genevieve Morton (28), ktorá si nedávne fotenie okorenila sexi spôsobom vhodným pre gurmánov zaťažených na údené mäsové výrobky. A úplne nahé vnady pritom nesmeli chýbať.

Ortuť teplomera sa šplhala poriadne vysoko! Aspoň taký dojem zanecháva mimoriadne odvážny záber, o ktorý sa Genevieve Morton pred pár dňami podelila prostredníctvom siete Instagram. Zatiaľ čo testy s volským okom na rozpálenej kapote auta sú internetovým užívateľom dobre známe, rodáčka z Južnej Afriky posunula hranice svojej kreativity ešte o kúsok ďalej. Na svojich okrúhlych vnadách sa totiž pokúšala opiecť prerastenú slaninku.

„Je tak horúco, až sa praží slanina,“ týmito slovami Genevieve okomentovala provokatívnu fotografiu, na ktorej pózuje hore bez. Sexi prednosti prekryli len dva plátky spomínanej slaninky, pod ktorú sa cudne schovali bradavky. Na prvý pohľad to dokonca vyzerá tak, že plavovláska je úplne nahá, no pozornému oku zaručene neujde vytŕčajúci kúsoček spodného dielu bikín.

Či Genevieve hľadala inšpiráciu u Lady Gaga, celkom presne nevedno. Treba však pripustiť, že zvodná kráska má svojrázny zmysel pre humor. Zaujímavosťou je, že s modelingom začala pomerne neskoro. Prvý významnejší úspech sa v jej kariére dostavil až v roku 2010, keď sa objavila v prestížnom plavkovom vydaní magazínu Sports Illustrated. Odvtedy pravidelne tvorila súčasť obsahu až do roku 2013.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu