Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Britská hviezdička sa druhý raz narodila: Luxusný tereňák prevrátila na strechu!

Amy Childs telefonuje po tom, čo svoje terénne vozidlo prevrátila na strechu. Zobraziť galériu (5)
Amy Childs telefonuje po tom, čo svoje terénne vozidlo prevrátila na strechu. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Obrovské šťastie v nešťastí! Presne s týmito slovami si mohla vydýchnuť 24-ročná Amy Childs, ktorá včera vo večerných hodinách havarovala. Napriek tomu, že jej luxusné terénne vozidlo skončilo prevrátené na streche, nikto z okolia sa nezranil. A samotná hviezda dokonca akoby zázrakom vyviazla bez škrabancov.

Stáli pri nej všetci svätí! Aj tak by sa dala opísať dopravná nehoda, ktorá na prvý pohľad vyzerala hrozivo, no najväčšiu ujmu utrpeli plechy havarovaného vozidla. To šoférovala Amy Childs, ktorá približne o desiatej večer doslova „nabrala“ svetelnú signalizáciu mesta. Zo zdemolovaného auta vyšla po svojich, no sama si dobre uvedomuje, že situácia mohla skončiť ďaleko vážnejšie. Kolízia sa totiž odohrala v blízkosti čerpacej stanice.

Podľa očitých svedkov bola hviezda televíznej obrazovky otrasená a celá sa chvela. Na miesto nehody boli okamžite privolaní záchranári aj policajná hliadka. Hoci sa nikto nezranil, bolo zahájené vyšetrovanie. „V tomto včasnom štádiu vyšetrovania sa domnievame, že príčinou nehody bola kolízia so semaforom. Nemáme hlásené žiadne zranenia a vyšetrovanie pokračuje ďalej,“ uviedol hovorca policajného zboru.

O kurióznej havárii informovala aj samotná Amy prostredníctvom Twitteru, keď ďakovala za to, že sa druhý raz narodila. „Mala som obrovské šťastie, že som prežila. Ďakujem vám všetkým za vaše milé odkazy. Rozhodne na mňa zhora dozeral sám Boh,“ napísala majiteľka salónu, ktorá už stihla uviesť na trh vlastný parfum. Isté je, že na štvorkolesovom tátošovi Range Rover Autograph Sport v hodnote viac než 150 tisíc eur si tak skoro nezajazdí. V jej prípade by totiž nebolo nijakým prekvapením, ak by si po drahých opravách odmietla doň znova sadnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu