Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hollywoodsky škandál desaťročia: Top kráskam unikli nahé fotky... A sú na webe!

Aj Scarlett Johansson sa v minulosti stala obeťou úniku nahých fotiek zo súkromia. Dnes ďaleko masívnejší škandál dobehol jej slávne kolegyne. Zobraziť galériu (6)
Aj Scarlett Johansson sa v minulosti stala obeťou úniku nahých fotiek zo súkromia. Dnes ďaleko masívnejší škandál dobehol jej slávne kolegyne. (Zdroj: rickey.org)

LOS ANGELES – V mekke americkej kinematografie je poriadne rušno! Áčkové celebrity sú si dobre vedomé, že s popularitou a slávou zákonite prichádza aj strata súkromia. To, čoho sa dočkali v nedeľu ráno, by im však zrejme nenapadlo ani v najhoršej nočnej more. Mnohým z nich totiž šikovný hacker ukradol erotické privátne zábery a zverejnil ich na webe. Na úctyhodne dlhom zozname nechýbajú ospevované herečky či popové ikony.

Napätie by sa dalo krájať! Uniknuté fotky vyzlečených celebrít zarezonovali v médiách už aj v minulosti, no tentoraz ide o senzáciu nevídaných rozmerov. Tú má na svedomí doposiaľ neidentifikovaný užívateľ diskusného fóra 4chan, ktorý včera ráno zverejnil plejádu pikantných záberov. Tie zachytávajú vychytené celebrity bez šiat a pochádzajú z ich súkromných účtov či elektronických zariadení.

Na pretrase sa ocitla najmä oscarová herečka Jennifer Lawrence, prsnatá modelka Kate Upton, herečka Kirsten Dunst, jej kolegyne Victoria Justice a Mary Elizabeth Winstead, či hudobná hviezda Ariana Grande. Medzi známymi tvárami, ktoré sa na internete ešte môžu objaviť v Evinom rúchu a v dráždivých pózach, sa údajne nachádzajú tieto nositeľky zvučných mien: Candice Swanepoel, Cara Delevingne, Hillary Duff, Kelly Brook, Michelle Keegan, Selena Gomez, Rihanna aj Vanessa Hudgens.

Niet sa čo čudovať, že dotknuté celebrity už stihli zalarmovať svojich hovorcov aj právnikov, aby vydali oficiálne vyhlásenia. Zástupca herečky Jennifer Lawrence takéto konanie označil za „ohavné narušenie súkromia“ a zároveň upozornil na možné zákonné postihy: „Kontaktovali sme orgány činné v trestnom konaní, ktoré budú stíhať každého, kto zverejní ukradnuté fotky Jennifer Lawrence.“

Victoria Justice aj Ariana Grande označili šteklivý materiál za podvrh. Mary Elizabeth Winstead sa však chopila iniciatívy a sama od seba reagovala prostredníctvom Twitteru: „Pre tých, ktorí sa pozerajú na fotky, ktoré som si pred rokmi urobila s manželom v súkromí nášho domova. Dúfam, že ste so sebou spokojní. Keďže viem, že tie fotky boli zmazané už dávno, dokážem si predstaviť tú úchylnú snahu, ktorá k tomuto viedla. Cítim s každým, kto bol hacknutý.“

V kuloároch sa už objavili informácie, že dotyčnému hackerovi bola za citlivý obsah ponúknutá šesťciferná čiastka. Tú ale odmietol a zrejme dúfa, že z obrovského škandálu vydoluje ďaleko vyššiu sumu. Tie najpikantnejšie zábery vraj ešte len uzrú svetlo sveta, keď sa dostatočne naplnia jeho predstavy o finančnej zbierke. Chýbať by vraj nemalo ani video, ktoré zachytáva Jennifer Lawrence pri sexe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu