Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi trapas priamo z pódia: Speváčke vykukol malý prsník, ešteže mal bradavku!

Speváčke Lily Allen vykukol na javisku prsník aj s bradavkou. Zobraziť galériu (12)
Speváčke Lily Allen vykukol na javisku prsník aj s bradavkou. (Zdroj: profimedia.sk)

CHELMSFORD – Tá sa veru nemá čím pochváliť! Aj keď speváčke Lily Allen (29) príroda veľký objem v oblasti poprsia nenadelila, jej fanúšikovia o pikantné divadielka rozhodne neprichádzajú. Hudobná hviezda to na pódiu roztočila aj uplynulý víkend, keď si rozšafne rozopla kombinézu. Z tej vykukol prsník veľkosti XXS, ktorý prezradila vztýčená bradavka.

Jej drobné prednosti nie sú tabu! Rebelka Lily Allen síce vyzývavé outfity a prílišné odhaľovanie sa u ostatných kolegýň z brandže odsudzuje, no sama sa šteklivým nehodám nijako nebráni. Dôkazom sú čerstvé zábery z festivalu, ktorý sa včera konal na pôde Hylands Park. Speváčke bolo zrejme poriadne horúco, a tak si rozopla zips nižšie, ako sa na slušnú dámu patrí. Podprsenku aj tentoraz nechala pre istotu doma.

Lily si to na javisko namierila v striebornej kombinéze z umelých materiálov, ktorá jej pokožke zrejme nedovolila dostatočne dýchať. Britská celebrita sa preto začala potiť a snažila sa čo najviac uvoľniť tesný odev. Pri svojich tanečných kreáciách však akosi pozabudla, že jej prednosti nič nechráni. Fanúšikom v prvých radoch tak ponúkla pohľad na svoj miniatúrny ľavý prsník. Ten by si kvôli jeho veľkosti zrejme nik nevšimol, no prezradila ho bradavka v pozore.

Keďže sa Lily úspešne vrátila na výslnie hudobného neba, už čoskoro si ju jej priaznivci budú môcť vychutnať na šnúre koncertov. „Predpredaj lístkov na moje britské turné začína v stredu. Mali by ste prísť, možno ma budete vidieť piť z trendy červeného pohárika!“ alarmovala speváčka nadšencov svojej hudby na Twitteri. Ako dôkaz nemohla chýbať fotka práve zo včerajšieho vystúpenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu