Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Je to vôbec možné? Svetoznámy herec napol svaly - zahanbil by aj Ramba!

Dwayne Johnson s napnutými svalmi vyráža dych. Zobraziť galériu (11)
Dwayne Johnson s napnutými svalmi vyráža dych. (Zdroj: facebook, instagram)

LOS ANGELES - Taký objem svalstva má v Hollywoode naozaj málokto! Keďže si Dwayne Johnson (42) vybudoval kariéru ako dobre stavaný a úspešný zápasník, niet sa čo čudovať, že sa mu ušlo mnoho zaujímavých ponúk aj zo sveta kinematografie. Herec prezývaný Skala však svojou súčasnou formou doslova šokuje. Stačí, aby nahodil strašidelnú pózu a razom pripomína živého Hulka z komiksov.

Ten sa veru nezdá! Akčné snímky sú medzi divákmi po celom svete stále veľmi obľúbené a šancu uplatniť sa v nich dostalo už mnoho známych športovcov. Éra Arnolda Schwarzeneggera či Sylvestera Stalloneho však pomaly vyhasína a šoubiznis momentálne leží pri nohách mladším svalovcom. Príkladom môže byť Dwayne Johnson, ktorý dostal priestor ako hlavný hrdina nového veľkofilmu Herkules. Vďaka role tréningom venoval ešte viac času a dnes z jeho napumpovaného svalstva doslova mrazí.

„Buďte vždy tým najtvrdším pracantom v miestnosti... A snažte sa, aby vás neudreli do tváre. Som poctený, že som na obálke magazínu UFC. Rešpekt, ktorý mám pre šport, jeho históriu a bojovníkov, nemá hraníc,“ píše známy štyridsiatnik na svojom účte v sieti Instagram. Ako dôkaz nezabudol pripojiť fotografiu s obnaženým hrudníkom a napnutým svalstvom, ktoré jeho priaznivcom vyráža dych.

Ak by ste si mysleli, že Dwayne sa aj v súkromí správa ako drsňák z filmového plátna, zrejme by ste zostali poriadne zaskočení. Tak ako jeho fanúšikovia na sieti Facebook, keď uvideli roztomilú fotku. „Keď trojročná požiada Herkula, aby si s ňou zahral Ťap, ťap, ťapušky uprostred nakrúcania epickej bojovej scény... tak... hrá s ňou Ťap, ťap, ťapušky,“ vysvetlil holohlavý hrdina pri fotografii, na ktorej si naozaj v parochni a v dobovom kostýme tlieska s malou blondínkou. Je viac než isté, že týmto gestom si získal srdcia tisícok matiek aj nezadaných žien.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu