Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda Glee rok po smrti snúbenca: Odkaz do neba plný lásky!

Lea Michele na sociálnej sieti Twitter nechala svojmu zosnulému snúbencovi Corymu Monteithovi dojímavý odkaz. Zobraziť galériu (10)
Lea Michele na sociálnej sieti Twitter nechala svojmu zosnulému snúbencovi Corymu Monteithovi dojímavý odkaz. (Zdroj: Twitter)

NEW YORK - Americká herečka a speváčka Lea Michele a ďalší herci zo seriálu Glee (2009) si uctili pamiatku zosnulého kolegu Coryho Monteitha. Rok od jeho smrti, v nedeľu 13. mája, zverejnila Michele prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter Monteithovu fotografiu, ku ktorej pripísala, ako veľmi jej chýba.

"Dnes si v našich srdciach a každý deň spomíname na tvoj úsmev. Navždy ťa budeme milovať a stále nám budeš chýbať," uviedla. "Už je to jeden celý rok a stále tomu nemôžem uveriť, no dnes si pripomíname, aký skvelý si bol a koľko si toho pre nás znamenal," vyjadril sa Kevin McHale.

"Osobne verím, že Cory sa znovuzrodil v nejakej inej forme. Oslavujem jeho život... V akejkoľvek forme sa teraz nachádza," napísal Matthew Morrison. Na kanadského herca si prostredníctvom sociálnych sietí zaspomínali aj Jenna Ushkowitz, Harry Shum Jr., Amber Riley, Lauren Potter, režisér Ryan Murphy a ďalší.

Cory Monteith, známy predovšetkým ako Finn Hudson zo seriálu Glee, skonal 13. júla 2013 vo veku 31 rokov. Príčinou smrti bola kombinácia heroínu a alkoholu. Jeho bezvládne telo našli v hotelovej izbe vo Vancouveri. 

Lea Michele sa herectvu a spevu venuje odmalička a už ako dieťa účinkovala na Broadwayi. Okrem spomínaného televízneho hitu sa predstavila napríklad v snímke Silvestrovská noc (2011). Na konte má debutový album Louder, ktorý vyšiel tento rok vo februári. Zo štúdiovky pochádzajú single Cannonball a On My Way. Nahrávka sa umiestnila na štvrtej priečke amerického albumového rebríčka Billboard 200. V minulosti boli jej partnermi kolegovia Cory Monteith, Matthew Morrison, John Lloyd Young alebo Theo Stockman. V súčasnosti randí s bývalým gigolom Matthewom Paetzom. 

"Dnes si v našich srdciach a každý deň spomíname na tvoj úsmev. Navždy ťa budeme milovať a stále nám budeš chýbať," napísala na sociálnej sieti Twitter Lea Michele.
Zobraziť galériu (10)
"Dnes si v našich srdciach a každý deň spomíname na tvoj úsmev. Navždy ťa budeme milovať a stále nám budeš chýbať," napísala na sociálnej sieti Twitter Lea Michele.  (Zdroj: FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu