Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kultoví Priatelia po 20 rokoch: Monica plastiková, Rachel ako stíhačka a Chandler za strašiaka!

Od začiatku nakrúcania kultového sitkomu Priatelia uplynulo už úctyhodných 20 rokov. Ako sa zmenili hlavní hrdinovia? Zobraziť galériu (7)
Od začiatku nakrúcania kultového sitkomu Priatelia uplynulo už úctyhodných 20 rokov. Ako sa zmenili hlavní hrdinovia?

LOS ANGELES – Ich cesty sa na obrazovkách definitívne rozišli! Keď šestica pomerne neznámych hercov v roku 1994 začala nakrúcať sitkom Priatelia, ani len netušila, aký úspech vlastne dosiahne. Od prvej klapky už uplynuli dve desaťročia a očakávať pokračovanie nakrúcania či veľký návrat je podľa všetkých kolegov celkom zbytočné. Ako sa však za taký dlhý čas zmenili a čím si prechádzajú mimo kamier?

 

 

 

Jennifer Aniston je s
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Jennifer Aniston – večná snúbenica

Spomedzi hereckého obsadenia Priateľov sa vo svete šoubiznisu najviac zviditeľnila práve predstaviteľka blonďavej Rachel, ktorú paparazzi sledujú na každom kroku. Stihla totiž nakrútiť viacero romantických komédií a zaúčinkovať si v reklamách. Bohužiaľ, v súkromí sa jej príliš nedarí. Po rozvode s Bradom Pittom dlho hľadala toho pravého, až sa zasnúbila s Justinom Therouxom. Prsteň už síce nosí takmer dva roky, no svadba sa neustále odkladá. A keď sa Jennifer so svojím miláčikom po mesiacoch konečne zjavila na červenom koberci, pevne ho držala okolo pása, akoby jej chcel niekam zdrhnúť.
Courteney Cox sa kvôli
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Courteney Cox – vyznávačka plastík

Seriálová Monica len nedávno prekročila prah päťdesiatky a stále sa pýši priam úchvatnou postavou. Bohužiaľ, dokonalý imidž hollywoodskej hviezdy v jej predstavách zahŕňa aj vyžehlenú tvár bez jedinej vrásky. Courteney sa pre početné omladzujúce kúry už stihla pohádať aj s kamarátkou Jennifer. Pri mladšom snúbencovi Johnnym McDaidovi (37) sa očividne cíti pod veľkým tlakom, aby vyzerala o minimálne desaťročie mladšie.
Lisa Kudrow
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Lisa Kudrow – nedocenená kráska

Tak trochu uletená Phoebe síce po skončení seriálu nezostala bez práce, no z výslnia šoubiznisu sa celkom vytratila. Ani ona sa pritom nevyhla viac než len kozmetickým úpravám. V mladosti podstúpila plastiku nosa a v zrelom veku zopár liftingov. Ako päťdesiatnička však chytila druhý dych, vrátila sa na televízne obrazovky s ryšavými vlasmi a s iskrou nestarnúcej dámy pripravuje seriál The Comeback.
Matthew Perry sa zaguľacuje,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Matthew Perry – zanedbaný strašiak

Hoci si Chandler takisto strihol hlavnú rolu v hneď niekoľkých snímkach, momentálne prežíva filmové suchoty a herecké príležitosti k nemu často neprichádzajú. Toto náročné obdobie sa nevábne podpisuje na jeho zovňajšku. Mastné vlasy, strnisko, obrovské kruhy pod očami, či väčší pupok – tým všetkým štyridsiatnik bežne straší v uliciach.
Matt LeBlanc
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Matt LeBlanc – štramák so šedinami

Popletený Joey Tribbiani si vďaka sitkomu zarobil na celý život, preto sa do ďalšej práce príliš nehrnie. Za sebou má jedno skrachované manželstvo a ako jediný z mužskej zostavy Priateľov neuveriteľne skoro ošedivel. Zo sivých vlasov si však vonkoncom ťažkú hlavu nerobí a pre farbenie sa v kaderníckom salóne nikdy doteraz nerozhodol.
David Schwimmer
Zobraziť galériu (7)

David Schwimmer – zachovalý dobrák od kosti

Paleontológ Ross sa z trojice pánov zmenil najmenej a pribúdajúce roky sa na ňom zatiaľ akoby ani nepodpisovali. Jeho zbierka hereckých úloh je pomerne bohatá a navyše sa z neho vykľul vzorný občan. Nedávno totiž pomohol newyorskej polícii objasniť prípad lúpeže s následnými bodnými poraneniami, do ktorej boli zapletení dvaja muži a jedna transsexuálna prostitútka. Incident sa odohral v blízkom susedstve a David vyšetrovateľom ochotne poskytol záznam zo svojich bezpečnostných kamier.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu