Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Fuj, to je nechutné: Americkej hviezde v gala vytŕčal spod pazuchy prales!

Rayne Baron aka Ladyfag si svoj imidž pestuje aj vďaka hustým chlpom v podpazuší. Zobraziť galériu (5)
Rayne Baron aka Ladyfag si svoj imidž pestuje aj vďaka hustým chlpom v podpazuší.

NEW YORK – Cesta prirodzenosti nemusí byť vždy výhrou! Zvlášť, pokiaľ vychytená celebrita zanedbá to, čo patrí k dennej hygiene miliónov žien po celom svete. Umelkyňa Ladyfag (37) včera dorazila na prestížny galavečer v outfite bez rukávov. Nemusela ani dvíhať ramená a hneď bolo nad slnko jasné, že má podpazušia poriadne zarastené.

Toto má byť ikona nočného života v New Yorku? Holenie nôh a podpazušia u žien dnes nepredstavuje len estetickú záležitosť, ale tiež lepší pocit najmä v letných horúčavách. Rayne Baron vystupujúca pod umeleckým menom Ladyfag má však na citlivé otázky hygieny celkom iný názor. Verte alebo nie, husté chlpy, s ktorými včera dorazila na charitatívny večer amfAR Inspiration Gala, sú súčasťou jej výstredného imidžu.

Aj keď tmavovláska v rámci vlastnoručne zorganizovaných večierkov volí väčšinou extravagantné kombinácie, uplynulý večer stavila na čiernu klasiku. Aj tentoraz však namiesto kreácie na hlave či výrazných náušníc pútala pozornosť niečím celkom iným. Ruky si síce držala pri tele, no z podpazušia jej vytŕčal dlhý hustý porast.

Hoci poslaním Ladyfag je usporadúvať žúry pri najrôznejších príležitostiach a mapovať nočný život vo Veľkom jablku, pomerne veľa priestoru jej príspevkom prenechávajú známejšie časopisy – Paper, Candy, 25 a iné. Ona sama však nič z toho ako prácu nevníma. „Myslím, že najťažšou vecou na tom, čo robím, je to, keď sa ma ľudia opýtajú, čo robím. Ja si len žijem svoj život. Byť Ladyfag je prácou na plný úväzok,“ nechala sa extravagantná hviezda počuť v rozhovore pre stylelikeu.com. Ktovie, či sa jej fanúšikovia raz dočkajú toho, že si Ladyfag podpazušie oholí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu