Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalší trapas Angeliny Jolie: Spotená tvár sa jej leskla ako omastený zemiak!

Ani Angelina Jolie sa v horúčavách neubránila upotenej tvári a roztečenému mejkapu. Zobraziť galériu (10)
Ani Angelina Jolie sa v horúčavách neubránila upotenej tvári a roztečenému mejkapu. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Zaskočili ju horúčavy sužujúce Európu? Hoci je Angelina Jolie (39) na extrémne teploty ovzdušia dobre zvyknutá, situáciu na Britských ostrovoch očividne podcenila. Na tamojšiu konferenciu dorazila v saku, v ktorom sa poriadne zapotila. Mejkap sa jej okamžite roztiekol a mastná tvár sa leskla ako zrkadlo.

Jej dokonalá tvár dostala zabrať! Len pred niekoľkými týždňami sa na Angeline Jolie bavil celý svet, keď dorazila na premiéru s bielymi fľakmi, ako keby sa cestou vyváľala v múke. A ako sa zdá, šťastie na dobrú vizážistku nemala ani na britskej pôde. Počas otváracej reči na summite venovanom boju proti sexuálnemu násiliu sa jej už opäť prihodila mejkapová nehoda.

Angelina v Londýne očarila letnými bielymi šatami, ku ktorým si doladila sako ako pre Snehulienku. S dusnou atmosférou za rečníckym pultom sa horko-ťažko vyrovnávala najmä jej pleť, ktorá sa okamžite premastila. Pot zmiešaný s mejkapom vytváral nevábne odlesky a hollywoodsku krásku utvrdil v tom, že by sa mala poobzerať po zmatňujúcich kozmetických prípravkoch.

Spomínaný summit potrvá štyri dni a samotná herečka od úvodu apeluje, aby obete znásilnenia nezostávali bez povšimnutia: „Musíme svetu vyslať odkaz, že ponížený nie je ten, kto prežil sexuálne násilie. Hanba tomu, kto je agresorom. Túto kultúru beztrestnosti musíme rozdrviť.“ Je sympatické, že vyťažená matka šiestich detí si popri náročnom dennom režime ešte stále dokáže nájsť dostatok času na humanitárne aktivity. Ostáva len dúfať, že jej slová venované znásilneným ženám a dievčatám padnú na úrodnú pôdu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu