Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Fakt jej ťahá na 60? Táto hviezdna venuša krásou vyráža dych!

Fran Drescher napriek blížiacej sa šesťdesiatke bez mihnutia oka zatienila o polovicu mladšie kolegyne. Zobraziť galériu (10)
Fran Drescher napriek blížiacej sa šesťdesiatke bez mihnutia oka zatienila o polovicu mladšie kolegyne.

NEW YORK – Objavila elixír mladosti? Aj keď v Hollywoode medzi zrelými dámami prevažujú tie, ktoré mladnú pod rukami plastických chirurgov, ešte stále sa medzi nimi nájde zopár výnimiek. Jednou z nich je herečka Fran Drescher (56), ktorá bez mihnutia oka odstaví na vedľajšiu koľaj aj o polovicu mladšie kolegyne.

Vek je len číslo! Zatiaľ čo jej rovesníčky naháňajú mladosť na klinikách krásy a skrývajú si vráskavé ruky doplnkami, nádhernú Fran Drescher nič z toho absolútne netrápi. Kráska, ktorá sa vo svete televízie zviditeľnila aj ako Pestúnka Franny, včera zavítala na odovzdávanie prestížnych cien Tony Awards. A medzi hercami žiariacimi na Broadwayi prekypovala sviežosťou ako nikdy doteraz.

Fran sa síce pomalými krôčikmi už blíži k prahu šesťdesiatky, no odvážnejších farieb sa vonkoncom nebojí. Aj preto siahla po luxusnej róbe so strihom morskej panny v odtieňoch oranžovej, ktorá nechala vyniknúť jej krivkám v tvare presýpacích hodín. Šaty boli navyše riešené veľkoryso aj voči herečkinmu dekoltu. Niet najmenších pochýb, že za divou takéhoto formátu sa uplynulú noc otáčali všetky hlavy.

Napriek sršiacej vitalite a životnému elánu sa Fran zviditeľnila aj tým, že si prešla nemocničným peklom v podobe zákernej rakoviny maternice. Tú jej, paradoxne, diagnostikovali až po dvoch rokoch od objavenia symptómov, pričom prešla rukami až ôsmich lekárov. Dnes sa preto k svojmu zdraviu a telu stavia mimoriadne zodpovedne. „Snažím sa jesť čo najviac organickej a vegánskej stravy. Ako človek s vyliečenou rakovinou som za prevenciu a životný štýl bez toxínov. Preto každému hovorím, že jeho novou mantrou by malo byť ‘Detoxikuj svoj domov‘,“ nechala sa nestarnúca päťdesiatnička počuť v nedávnom rozhovore. Zdá sa teda, že zelenina na jej tanieri dokáže hotové zázraky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu