Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Okrem dcéry Cindy Crawford ohúri aj jej syn (14): Znamienko krásy ako dôkaz!

Cindy Crawford priviedla na svet dve ratolesti - Kaiu a Presleyho, ktoré kastú do krásy každým dňom. Zobraziť galériu (10)
Cindy Crawford priviedla na svet dve ratolesti - Kaiu a Presleyho, ktoré kastú do krásy každým dňom.

LOS ANGELES – Vydarili sa jej! Hoci ratolesti supermodelky Cindy Crawford (48) ešte stále derú školské lavice, už teraz môžu pomýšľať na kariéru v šoubiznise. A to platí nielen o neuveriteľnej krásnej dcére, ale aj o dospievajúcom synovi Presleym. Ten totiž v genetickej lotérii vyhral mamino povestné znamienko nad perou ako bonus.

Akoby jej z oka vypadli! Aj keď podoba detí a ich rodičov je nielen vo svete celebrít absolútne prirodzená, v prípade Cindy Crawford jablko padlo ku stromu v naozaj tesnej blízkosti. Jedinečnými črtami tváre síce médiá zvykne ohúriť najmä 12-ročná Kaia, no ani jej brat by sa v modelingovej brandži zaručene nestratil. Okrem iného totiž zdedil aj legendárne znamienko krásy nad perou, ktoré jeho mamu preslávilo na celej planéte.

Cindy sa o fotografie svojich krásnych potomkov pravidelne delí prostredníctvom sociálnej siete Instagram. O komplimenty zo strany fanúšikov tak nie je núdza. „Je ako tvoja menšia kópia – nádherné,“ napísal dvojnásobnej mamičke jeden z prispievateľov. „Tvoj syn má naozaj prekrásny úsmev,“ znie ďalšia reakcia. Nepochybne najlepšie ohlasy si však vyslúžila čerstvá fotka, na ktorej súrodenci pózujú spolu a tvoria štýlové duo ako vystrihnuté z módneho magazínu.

Aj keď si Presley devízu v podobe znamienka zatiaľ príliš neuvedomuje, jeho oslnivá mama má hneď niekoľko rád do života. „Teraz vieš, ako vyzerá to znamienko, ale nevieš, ako bude vyzerať jazva,“ nechala sa počuť Cindyina matka, keď prišla na pretras téma odstránenia. A takmer päťdesiatnička je dodnes rada, že tieto slová počúvla: „Je to vec, vďaka ktorej si ma ľudia zapamätali a množstvo ľudí so znamienkom krásy sa so mnou stotožnilo.“ Nechajme sa teda prekvapiť, kam to modelkine roztomilé ratolesti nakoniec dotiahnu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu