Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalší trapas à la Angelina Jolie: Krásnu hviezdu zhovädili fľaky na tvári!

Fľakatá Maria Menounos sa strápnila spackaným mejkapom. Zobraziť galériu (10)
Fľakatá Maria Menounos sa strápnila spackaným mejkapom. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Posúvajú si nebodaj toho istého neschopného vizážistu? Mať dokonalý mejkapu a hviezdnu úpravu vlasov je povinnou výbavou každej úspešnejšej ženy za veľkou mlákou. O tom, že sa potknúť dokážu aj tie najväčšie celebrity, nás nedávno presvedčila fľakatá Angelina Jolie (39). A v jej šľapajách včera kráčala rovnako krásna Maria Menounos (35), veď posúďte sami.

Akoby sa s nimi roztrhlo vrece! Hoci Angelina Jolie so spackaným líčením nebola jediná, rozhodne sa do knihy mejkapových katastrof zapísala najviac. Ani nie pred mesiacom totiž okorenila premiéru vizážou, akoby tesne predtým piekla koláče a zašpinila sa od múky. Navlas rovnakým prešľapom sa však včera zviditeľnila aj tvár televíznej obrazovky Maria Menounos. Tá totiž uvádzala na trh svoju novú knihu The EveryGirl's Guide to Diet and Fitness s neuveriteľne fľakatým čelom.

Obľúbená moderátorka stavila na ležérnejší štýl a dokonca siahla po bodkovanej čelenke, ktorá jej z tváre odhrnula pestované vlasy. Jej žiarivý úsmev však tentoraz zatienilo čelo posiate bielymi škvrnami. Tie zviditeľnili blesky fotoaparátov a spôsobili ich ruky neskúseného „odborníka“ na vizážistiku.

Akokoľvek neuveriteľne to znie, Maria podľa vlastných slov zhodila takmer dve desiatky kilogramov. Všetko vraj dokázala bez drahých prípravkov na chudnutie – vystačila si len s diétou z oblasti Stredomoria. „Schudla som 18 kíl bez mrhania časom, peniazmi a pevnej vôle. A presne vás naučím, ako na to,“ prezradila na margo svojej publikácie. Háčik, ktorý až tak často nespomína, tkvie v tom, že s bacuľatou postavou zápasila ešte ako tínedžerka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu