Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najžiadanejšiu zvodnú cicu znetvorili: Ups, tak táto retuš fakt nevyšla!

Vychytená kráska Kate Upton prišla vďaka spackanej retuši o časť podpazušia. Zobraziť galériu (11)
Vychytená kráska Kate Upton prišla vďaka spackanej retuši o časť podpazušia. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Nechýba jej niečo? Keď si ktorýkoľvek magazín zmyslí spoluprácu s obdarenou Kate Upton (21), musí si pripraviť poriadny balík peňazí a pomerne dlhú čakaciu lehotu. Výsledné zábery sa pritom nemusia vždy podariť. Pozrite, ako vychytenej blondínke nešikovní grafici doslova odhryzli z podpazušia.

Toto myslia naozaj vážne? Odkedy sa Kate Upton objavila na titulnej strane prestížneho plavkového vydania Sports Illustrated, dostala sa medzi modelingovú špičku. Vďaka tomuto kozmickému štartu kariéry tak pravidelne zdobí stránky časopisov a sexi reklamné kampane. Magazín Harper's Bazaar však poslednú spoluprácu s blondínkou absolútne nezvládol a z jej krásy nemiestne ukrojil. Aby toho nebolo málo, spackanú fotku zverejnil aj prostredníctvom oficiálneho účtu na Twitteri.

Aj keď Kate nikdy nepatrila k typickým štíhlym manekýnkam, o fotenia plážovej módy nemá núdzu. V podobnom duchu hviezdi aj v čerstvom čísle spomínaného periodika, ktorý ju obliekol do medených plaviek. Pri finálnej retuši sa však vyskytla chyba, ktorá okamžite udrie do očí aj úplnému laikovi. Zvodnej plavovláske totiž zmizol kus podpazušnej jamky a nahradili ju palmové listy.

„Tréner Kate Upton odkrýva modelkine top diétne a fitnes tajomstvá,“ láka tím tvorcov svojich čitateľov na Twitteri. Na margo prešľapu však už vzniklo viacero zábavných odpovedí. „Kate Upton nám dáva nový návod, ako sa nepotiť v podpazuší. Vďaka tomuto retušérskemu kiksu,“ píše v komentári denník Huffington Post. Hovorí sa síce, že škodoradosť je najväčšou radosťou, no takéto trapasy by sa v módnych bibliách stávať naozaj nemali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu