Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Obrovský trapas na ruský spôsob: Elena na červenom koberci vytasila gule!

Elena Lenina prekvapila v nadrozmerných ligotavých doplnkoch, ktoré vyzerali ako obrie vianočné gule. Zobraziť galériu (7)
Elena Lenina prekvapila v nadrozmerných ligotavých doplnkoch, ktoré vyzerali ako obrie vianočné gule. (Zdroj: Twitter)

CANNES – Už nič extravagantnejšie nenašla? Aj keď je Rusko vnímané ako kolíska tých najsexi modeliek, niektoré hviezdy v otázkach módnych trendov za zvyškom sveta poriadne zaostávajú. Stačí sa pozrieť, v čom na najprestížnejší filmový festival dorazila Elena Lenina (42). Jednoduchú róbu znemožnila obrovskými guľami.

Ovešaná ako vianočný stromček! Nie je nijakým tajomstvom, že filmový festival na Francúzskej riviére patrí k prehliadkam nielen najlepších kúskov zo sveta kinematografie, ale aj tých najkrajších rób známych hviezd. Už tradične sa však medzi áčkové hviezdy neraz pripletú aj celebrity, nad ktorými zostáva rozum stáť. Na včerajšie premietanie filmu Mr Turner dorazila ruská moderátorka Elena Lenina so šialenými doplnkami.

Plavovláska sa aj po prekročení štyridsiatky môže pochváliť dobrou postavou, ktorej nechala vyniknúť v dlhých priliehavých šatách ružovej farby s vlečkou. Pravidlo „V jednoduchosti je krása“ jej však už na prvý pohľad nič nehovorí. Tvár televíznej obrazovky si to pred paparazzov namierila v nadrozmerných koráľoch striebornej farby, ktoré jej siahali cez celý hrudník a pokračovali až takmer po zem.

Elena svoje gýčové doplnky nepodcenila ani pri výbere náušníc, keď siahla po veľkých tenkých kruhoch. Netradičným sa stal takisto jej ulízaný účes, ktorý na vrchu hlavy vyzeral ako malá dvojposchodová torta. Svojráznou extravaganciou je pritom ruská rodáčka dobre známa a práve vlasové kreácie sú jej srdcu najbližšie. Treba uznať aspoň to, že na svoj vek vyzerá naozaj výborne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu