Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prestížna prehliadka v Paríži: Sophia Loren na úrovni, Kate Hudson ako diskoguľa

Sophia Loren, Kate Hudson a Jared Leto Zobraziť galériu (7)
Sophia Loren, Kate Hudson a Jared Leto (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Chceli vyzerať výborne, ale nie každému to vyšlo! Módna prehliadka Giorgia Armaniho v Paríži bola stredobodom záujmu a cestu si na ňu našlo viacero osobností z radov hercov či hudobníkov. Každý chcel využiť príležitosť a predviesť sa v čo najlepšom svetle. Podarilo sa to však len niektorým. Ktorá z hviezd najviac ulahodila vášmu vkusu?

Kate Hudson
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Flitrovaná Kate Hudson

Nie nadarmo sa niekedy vraví, že menej je viac. Flitrovaný komplet herečky Kate Hudson (35) rozhodne nepatrí medzi jej módne vrcholy, naopak. K lesklému materiálu sa vôbec nehodí ani blondínkin účes, ktorý vyzerá, ako by práve vyšla spod sprchy. Nabudúce to snáď zvládne lepšie!

Jared Leto
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Jared Leto ako Ježiš v obleku

Na prvý pohľad sa môže zdať, že Jared Leto (42) sa o módu veľmi nezaujíma, či ňou dokonca pohŕda. Opak je zrejme pravdou. Americký muzikant, ktorý zavítal aj na Slovensko, pripomína Ježiša viac ako kedykoľvek pred tým. Rozpustené dlhé vlasy a bradu doplnil tmavým oblekom a slnečnými okuliarmi. Výsledok? Rocker na vyššej úrovni.

Sophia Loren
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Elegantná Sophia Loren

Krásna Talianka (79) je známa svojou láskou k obrovským výstrihom, ktoré si rada oblieka bez ohľadu na vek. Tentokrát to však neprehnala a jej dekolt tak zostáva jej ozdobou a nie slabosťou ako v niektorých iných prípadoch. Namiesto ukazovania poprsia sa rozhodla zaujať výraznou červenou farbou a s výsledkom môže byť spokojná.

Pink
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Priveľmi uvoľnená Pink

Tehotná speváčka Pink (34) sa zjavne rozhodla, že sa nenechá oblečením zväzovať a rozhodla sa pre voľný top a dlhú voľnú sukňu. Výsledok? Neforemný outfit bez jedinej zaujímavej krivky. Aj v tehotenstve sa dá obliecť vkusne a dobre. Sukňa ťahajúca sa po zemi a top s čudnou aplikáciou však nie sú vhodným riešením.

Elena Perminova
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Elene nechýba čiapočka

Manželka ruského miliardára Elena Perminova (27) určite na svoj outfit minula kopec peňazí. Obľúbená kombinácia striebristej a čiernej však opäť bežného človeka neuchváti. Voľné predĺžené sako deformuje postavu a kriviek sa človek nedočká ani pri nohaviciach. Nuž a sieťovinová „okrasa“ hlavy by tiež určite nikomu nechýbala.

Elsa Pataky
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Čiernobiela Elsa

Španielska modelka a herečka Elsa Pataky (37) stavila na večne modernú kombináciu. Ani tento outfit neukazuje veľa z jej kriviek, celkový dojem je však spolu s vizážou a účesom veľmi dobrý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu