Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Legenda francúzskeho filmu predáva honosný zámok: Za toto pýta 4 milióny eur!

Zámok v Guainville Zobraziť galériu (6)
Zámok v Guainville (Zdroj: staragora.com)

PARÍŽ - Slávna francúzska herečka Catherine Deneuve sa rozhodla predať svoj ​​zámok v Guainville. Za usadlosť s veľkosťou 1300 metroch štvorcových požaduje bezmála štyri milióny eur, oznámila berlínska realitná kancelária.

Zámok ležiaci zhruba 75 kilometrov západne od Paríža na brehu rieky Eure pochádza z 18. storočia a bol podľa agentúry DPA pred nasťahovaním Deneuve nákladne renovovaný. Jeho budúci majiteľ bude mať k dispozícii štyri apartmány a šesť izieb, priestrannú súkromnú premietaciu sála a k tomu na 18 hektároch park s bazénom.

Dôvody, prečo sa Deneuve chce vzdať svojho zámku, nie sú známe, napísal francúzsky server staragora.com. Možno ju vraj už zmáha údržba, ktorú vyžaduje, alebo sa chce zbaviť ťaživých daní, dopadajúcich vo Francúzsku na majiteľa druhého sídla, špekuluje server. A potom, herečkin parížsky apartmán je predsa tak pohodlné a príjemné miesto pre život, uzatvára.

Veľká dáma francúzskeho filmu Deneuve, ktorá vlani oslávila sedemdesiatiny, natočila za polstoročie pred kamerou cez sto snímok. Začiatkom apríla sa v Hongkongu predstavila vo svojom najnovšom filme Elle s'en va (Odchádza) režisérky Emmanuelle Bercotovej. Deneuve v ňom hrá ženu, ktorá sa rozhodne zo dňa na deň všetko opustiť a cestovať.

Zámok v Guainville
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: staragora.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu