Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Céline Dion prekvapila luxusom: Aha, aký prepych si užíva za 71 miliónov!

Céline Dion v šou moderátorky Ellen DeGeneres ukázala fotky svojho prepychového sídla. Zobraziť galériu (10)
Céline Dion v šou moderátorky Ellen DeGeneres ukázala fotky svojho prepychového sídla. (Zdroj: nbc)

LOS ANGELES – Na sebe a svojej rodine šetriť nemieni! Aj keď sa Céline Dion (45) navonok javí ako skromná umelkyňa, v skutočnosti si zarobené peniaze vychutnáva plnými dúškami. Svedčí o tom honosné sídlo, s ktorým sa nedávno pochválila v istej talkšou. Nielenže zaň vysolila závratnú sumu, no poriadne sa odviazala aj vo svojom šatníku.

Svoje bohatstvo okázalo vystavila na obdiv! Kanadská speváčka predstavuje hudobnú ikonu už celé desaťročia, počas ktorých stihla vydať slušné množstvo albumov a vystupovať nielen v najznámejších svetových metropolách. V rebríčkoch populárnej hudby už síce neboduje, no jej verná fanúšikovská základňa sa o ňu neustále zaujíma. Z tohto dôvodu Céline Dion prijala pozvanie do hosťovského kresla moderátorky Ellen DeGeneres. So sebou však priniesla aj fotografie majestátnej rezidencie v hodnote neuveriteľných 71 miliónov amerických dolárov.

Floridské sídlo je zaujímavé predovšetkým svojím okolím, ktoré v sebe ukrýva množstvo zelene, mäkučký trávnik, bazénový komplex so šmýkľavkami a mostíkmi, či dokonca tenisový kurt. Z interiérovej časti je však speváčka hrdá predovšetkým na svoj obrovský šatník so sklenenými dvermi, v ktorých ukrýva nielen bohatú zbierku garderóby, ale predovšetkým enormnú zásobu obuvi. „Mám tiež nádherný šatník pre topánky, pretože všetci viete, aký som blázon do topánok,“ pochválila sa Céline v rozhovore. A koľko párov odhadom vlastní? „Tritisíc,“ odpovedala bez mihnutia oka na otázku moderátorky.

Hudobná hviezda svoju účasť v programe šikovne využila nie na to, aby sa vystatovala, ale aby prepychovú vilu zviditeľnila a čím skôr predala. „Ale dom sa nepredáva s mojimi topánkami,“ vysvetlila Céline do kamery. Na to jej však Ellen pohotovo odvetila: „Za 71 miliónov prihoď aj topánky.“ Speváčka sa ale plánmi do budúcna nepochválila, a preto využitie peňazí zinkasovaných z predaja sídla ostáva záhadou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu