Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Divoké lesbické hrátky hore bez: Modelka roka ukázala drobné prsia!

Michelle Rodriguez a polonahá Cara Delevingne predvádzali lesbické laškovanie počas svojej romantickej dovolenky. Zobraziť galériu (16)
Michelle Rodriguez a polonahá Cara Delevingne predvádzali lesbické laškovanie počas svojej romantickej dovolenky. (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO – Neskrývajú sa! Hoci sa o novom lesbickom páriku v kuloároch najskôr len potichu šuškalo, už zakrátko obe dámske hrdličky vyšli s pravdou von. Michelle Rodriguez (35) je zamilovaná až po uši a Cara Delevingne (21) jej lásku opätuje. Na odviazanej dovolenke sa dokonca pretŕčala hore bez.

Sexi lesbické laškovanie v mori! Keď úspešné dámy zo sveta šoubiznisu začali spolu tráviť čoraz viac času, v umeleckých kruhoch sa okamžite začalo špekulovať o rodiacej sa dvojici. Napriek 14-ročnému vekovému rozdielu sa drsňáčka z filmov Rýchlo a zbesilo svojou náklonnosťou netají a s britskou milenkou si nedávno vyrazila na mexickú dovolenku. V morských vlnách zaľúbené lesbičky predvádzali scény ako vystrihnuté z filmu pre dospelých.

Zatiaľ čo Michelle zvolila jednoduché čierne bikiny, modelka roka sa s vrchným dielom vonkoncom neobťažovala. Cara je totiž známa chlapčenským štýlom a bez hanby vystavila na obdiv svoje drobné poprsie. Tá pravá čerešnička na torte však prišla vo chvíli, keď sa dievčatá začali vrhať jedna na druhú a vymieňali si šťavnaté bozky. V uvoľnenej letnej atmosfére stratili akékoľvek zábrany a vychutnávali si vzájomnú blízkosť.

Zaujímavosťou je, že Michelle sa so svojou búrlivou povahou postarala o viacero škandálov, no o vlastnej sexualite otvorene nikdy nehovorila. Výnimku urobila až pred polrokom, kedy sa zdôverila pre Entertainment Weekly: „Nikdy som sa na červenom koberci s nikým neobjavila, takže vznikali otázky, čo robím so svojou vagínou. Navyše stále hrávam dievčatá s mužským imidžom, takže si všetci myslia, že som lesba. A nie sú príliš vedľa. Skúšala som oboje, robím si, čo sa mi páči. Som príliš ku*evsky zvedavá, aby som tu len tak sedela a neskúšala, keď môžem. Muži sú zvláštni. Ale také sú aj pipky.“ Už z vyjadrovania možno usúdiť, že herečka k distingvovaným dámam nikdy patriť nebude. Ktovie, ako dlho jej výstrelok s mladou milenkou vlastne vydrží. Nie je totiž nijakým tajomstvom, že Michelle trpí násilníckymi sklonmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu