Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dve tváre známej krásky: Najskôr ako stará dievka, o pár hodín bohyňa!

Michelle Rodriguez sa počas uplynulých dní menila ako chameleón. Zobraziť galériu (8)
Michelle Rodriguez sa počas uplynulých dní menila ako chameleón.

PARÍŽ - Každú chvíľu iná! Pre hereckú profesiu je nevyhnutné, aby umelci dokázali stvárniť rôzne postavy a chraktery. Ako sa zdá Michelle Rodriguez (36), známa napríklad z filmov Rýchlo a zbesilo, preniesla rôznorodosť aj do svojho šatníka. Potvrdila to počas uplynulých dní, keď sa v hlavnom meste Francúzska menila pred očami fotografov ako chameleón.

V Paríži sa to aktuálne len tak hemží krásnymi ženami a známymi celebritami. Dôvodom je týždeň módy, ktorého súčasťou sú okrem prehliadok aj viaceré iné podujatia. Nedeľný večer patril charitatívnej večeri nadácie amFAR, zameranej na výskum lieku proti AIDS. Väčšina prítomných dám ohúrila v krásnych róbach, no herečka Michelle Rodriguez prišla zahalená od hlavy až po päty v čiernej farbe, vďaka čomu zabila všetok svoj sexepíl. 


Pozrite si tiež: Hriešne šaty krásnej Češky: Vykúkal prsník aj čosi iné!


Iné to však už bolo na utorkovej párty, kde sa exotická tmavovláska predviedla ako ozajstná bohyňa. V rafinovane strihanej róbe totiž Michelle odhalila svoje nohy a nejeden muž zablúdil pohľadom aj k odvážnemu výstrihu. Zaujímavý bol aj outfit, ktorý herečka prevetrala na stredajšej módnej šou. V metalických šatách s odhalenými ramenami vytŕčala z davu ako ozajstná hviezda. 

Michelle plnila počas minulého roka stránky bulváru románikom s modelkou Carou Delevingne. Na margo svojej sexuálnej orientácie sa v minulosti príliš nevyjadrovala. V rozhovore pre Entertainment Weekly však urobila výnimku. Ľudia si myslia, že som lesba. A nie sú príliš vedľa. Skúšala som oboje, robím si, čo sa mi páči. Som príliš ku*evsky zvedavá, aby som tu len tak sedela a neskúšala, keď môžem. Muži sú zvláštni. Ale také sú aj pipky,“ zdôverila sa Rodrigez, ktorá si na slušné vyjadrovanie nepotrpí. Nuž, za dámu je zrejme len dovtedy, kým neotvorí ústa...


Mohlo by vás zaujímať: Divoké lesbické hrátky hore bez: Modelka roka ukázala drobné prsia!


Viac o téme: Michelle Rodriguez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu